Σοκάρει η 26χρονη έγκυος για την επίθεση που δέχτηκε από τον εργοδότη της! «Φοβήθηκα πάρα πολύ»

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας παραμένει άφαντος, ενώ τον αναζητά η Αστυνομία

Must Read

Άφαντος παραμένει ο ιδιοκτήτης καφετέριας μετά την καταγγελία 26χρονης εγκύου για βίαιη συμπεριφορά εις βάρος της στη Λάρισα. Η κοπέλα, που υπέβαλε ήδη μήνυση, δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη όταν ο επιχειρηματίας την έσυρε βάναυσα έξω από το μαγαζί και της απέσπασε το κινητό για να μην μπορεί να ειδοποιήσει την αστυνομία!

Μιλώντας στο Mega η κοπέλα περιγράφει την επίθεση που δέχτηκε από τον ιδιοκτήτη της καφετέριας όπου εργάζεται και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών και περαστικών.

«Πήγα στη βάρδια μου κανονικά , μέχρι που ήρθε ο εν λόγω κύριος και άρχισε να μου λέει να παραιτηθώ από τη δουλειά, ότι δεν με γουστάρει στο μαγαζί. Επειδή, νεύριασε με άρπαξε από το χέρι και τραβώντας με και σπρώχνοντας με έβγαλε εκτός του μαγαζιού, μου έλεγε να μην ξαναπατήσω, να εξαφανιστώ, να φύγω» είπε η 26χρονη εγκυμονούσα για το απίστευτο περιστατικό.

«Της άρπαξε το κινητό για να μην ειδοποιήσει τις Αρχές»

Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια ο ιδιοκτήτης της καφετέριας της πήρε για αρκετή ώρα το κινητό της τηλέφωνο και δεν της το έδινε.

«Bγάζω το κινητό μου να πάρω το σύντροφό μου, μου πήρε το κινητό δεν μου το έδινε για κάποια λεπτά, έγινε ένας χαμός του έλεγαν δώσε το κινητό στη κοπέλα» περιγράφει η 26χρονη, η οποία είχε προλάβει ωστόσο να καλέσει τον σύντροφό της, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

«Έψαχνε το κινητό και το έβαλε στη τσέπη του, και δεν της το έδινε, η κοπέλα του έλεγε δώσε το κινητό μου δεν έχεις καμιά δουλειά με το κινητό μου, αλλά αυτός δεν της το έδινε , προφανώς για να μην καλέσει την αστυνομία αλλά που να ξερέ ότι εγώ την είχα καλέσει ήδη την αστυνομία» αναφέρει ο σύντροφος της 26χρονης.

Πριν από μερικούς μήνες η κοπέλα είχε καταγγείλει τον ίδιο εργοδότη για μη καταβολή μισθών.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ είναι η αλήθεια γιατί θα μπορούσε να συμβεί το ο,τιδήποτε εκείνη τη στιγμή» λέει χαρακτηριστικά η 26χρονη, που φοβήθηκε για την υγεία του μωρού που κυοφορεί.

Η εργαζόμενη υπέβαλε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και οι Αρχές έχουν εξαπολύσει κυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη της καφετέριας, ο οποίος έχει γίνει «καπνός».

Διαβάστε επίσης: Σοκ για έγκυο εργαζόμενη στη Λάρισα που δέχτηκε σωματική βία από τον εργοδότη της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This