«Μαϊμού» σταρ του Χόλιγουντ «έγδυσε» επιχειρηματία στον Βόλο

Must Read

Μια υπόθεση με άρωμα… Χόλιγουντ θα εκδικάσει σε λίγο καιρό το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, η οποία αφορά την καλοστημένη απάτη που έστησαν το 2019 δύο Αγγλοι και ένας ακόμη άγνωστος άνδρας εις βάρος ενός 35χρονου επιχειρηματία από τον Βόλο, από τον οποίο κατάφεραν να αποσπάσουν 6.000 ευρώ!

Οι άγνωστοι είχαν προσεγγίσει τον Βολιώτη μέσω ενός ψεύτικου προφίλ που είχαν δημιουργήσει στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας το όνομα μιας πασίγνωστης νεαρής σταρ της Μέκκας του κινηματογράφου. Ο ευκολόπιστος επιχειρηματίας δεν πίστευε στα μάτια του όταν άρχισε να του μιλάει η «γνωστή ηθοποιός» του Χόλιγουντ και να του εκδηλώνει το ενδιαφέρον της για τη δουλειά του. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους η δήθεν ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία της να δημιουργήσει στον Βόλο τρεις επιχειρήσεις και είπε πως ήθελε τον 35χρονο για συνεργάτη.

Όμως, για να ξεκινήσει η συνεργασία τους η σταρ τον έπεισε να καταθέσει σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς μια προκαταβολή ύψους 6.000 ευρώ. Όταν έγινε η κατάθεση, η ηθοποιός προφασίστηκε ότι έπρεπε να λείψει για… γύρισμα και έγινε καπνός! Ο 35χρονος μόλις συνειδητοποίησε ότι έπεσε θύμα απάτης έσπευσε στην Αστυνομία για καταγγελία.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον ατζέντη της πραγματικής ηθοποιού καθώς και την ίδια για το τι είχε συμβεί και εκείνος ζήτησε από τις Αρχές σε Ελλάδα και Βρετανία να ξεκινήσει έρευνα για να εντοπιστούν οι δράστες. Από την έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι τα 6.000 ευρώ είχαν καταλήξει σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς στη Βρετανία και ταυτοποιήθηκαν οι δύο από τους τρεις απατεώνες, που είναι κάτοικοι της συγκεκριμένης χώρας, ενώ ο τρίτος αναζητείται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This