Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο με τύπο που κλέβει ζωοτροφές που αφήνει φιλοζωική για τα αδέσποτα

Υπάρχουν φορές που κάποιοι χύνουν και το νερό από τα δοχεία που βρίσκονται δίπλα στις ταΐστρες!

Must Read

Η γαϊδουριά κάποιων δεν έχει όρια, όπως αποδεικνύει βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα τύπος να κλέβει ζωοτροφές από ταΐστρες αδέσποτων στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανώνυμη καταγγελία που συνοδεύει το βίντεο που δημοσιεύει το grtimes.gr, λίγο μετά τη διανομή του φαγητού στα οκτώ σημεία όπου βρίσκονται οι ταΐστρες, ένα άτομο πηγαίνει και «εξαφανίζει» την τροφή, φορτώνοντας την στη συνέχεια στο… τζιπ του. Το άτομο αυτό, μάλιστα, φαίνεται να πηγαίνει πρωινές ώρες, όταν δεν έχει πολύ κίνηση και με γρήγορες και προσεκτικές κινήσεις, κοιτάζοντας αριστερά-δεξιά να δει μήπως έρχεται κάποιος, να αδειάζει το φαγητό από τις ταΐστρες, να το τοποθετεί σε έναν σάκο και στη συνέχεια να φεύγει, οδηγώντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο τύπος που εμφανίζεται στο βίντεο δεν αποκλείεται να μην είναι ο μόνος που κλέβει την τροφή και να υπάρχουν και άλλα άτομα που το έχουν κάνει, ενώ πολλές φορές, πέρα από την έλλειψη τροφής, διαπιστώνεται πως ο δράστης/οι δράστες, ρίχνουν και τα δοχεία με νερό που βρίσκονται στα ίδια σημεία.

Προσφορά της φιλοζωικής «Never Walk Alone» οι ταΐστρες

Σημειώνεται πως οι συγκεκριμένες ταΐστρες για αδέσποτα ανήκουν στη φιλοζωική ΜΚΟ «Never Walk Alone» με έδρα στη Γερμανία, η οποία προσφέρει περίπου 1,5 τόνο τροφής κάθε μήνα για τα περίπου 60-70 αδέσποτα σκυλάκια της περιοχής, ενώ εκτός από φαγητό και νερό, προσφέρει και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όσα την έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του grtimes.gr, ο δήμος Νεάπολης Συκεών, σε συνεργασία με τον οποίο γίνεται η διανομή της τροφής στα σκυλάκια του Σέιχ Σου,  τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, έχει ενημερωθεί για τη συστηματική κλοπή της και αναμένονται κινήσεις και από πλευράς του.

  • Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

*πηγή φωτο/video: grtimes.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This