Φρέντυ Τράγκας: Αποποιείται την κληρονομιά του πατέρα του Γιώργου Τράγκα 

Ανακοίνωσε ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών

Must Read

Μετά από την εντολή της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες να δεσμευθεί το σύνολο της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ένας εκ των γιων του, ο Φρέντυ Τράγκας ανακοίνωσε μέσω του δικηγόρου του ότι αποποιείται την κληρονομιά του πατέρα του.

«Ο εντολέας μας κ. Ευθύμιος-Φρειδερίκος Τράγκας του Γεωργίου ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος» αναφέρεται σε ανακοίνωση του δικηγόρου του.

«Η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας. Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών. Στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ)» καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με 60σελιδο πόρισμα της ανεξάρτητης Αρχής, το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων και τραπεζικών καταθέσεων του εκλιπόντος δημοσιογράφου, μεγαλοεκδότη και ιδρυτή του πολιτικού κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που, σύμφωνα με εκτιμήσεις, αποτιμώνται πάνω από 100 εκατ. ευρώ, «παγώνει», κάτι που, πρακτικά, σημαίνει πως, στην περίπτωση όπου η σύζυγος ή/και τα παιδιά του προβούν σε αποδοχή κληρονομιάς, θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για… ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος.

Δείτε επίσης: Γιώργος Τράγκας: Δεσμεύεται το σύνολο της περιουσίας του σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This