Θεσσαλονίκη: Ένα τατουάζ ίσως οδηγήσει στην αποκάλυψη της ταυτότητας του ακέφαλου πτώματος

Η ακρωτηριασμένη σορός του άτυχου άνδρα φέρει εκτεταμένους μώλωπες στην πλάτη και τραύματα στα χέρια

Must Read

Ακέφαλο και χωρίς πόδια εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη, το οποίο, όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες φαίνεται να ανήκει σε άνδρα νεαρής ηλικίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του thestival.gr, το πτώμα έπλεε στα νερά του Θερμαϊκού για δέκα ημέρες, προτού εντοπιστεί από ψαρά στην περιοχή του Καλοχωρίου, με τις Αρχές να βρίσκονται έκτοτε σε κατάσταση συναγερμού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητα του ατόμου στο οποίο ανήκει η σορός. Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε και, πλέον, θα αποσταλεί δείγμα DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, ενώ θα γίνει και δακτυλοσκόπηση, με την ελπίδα να αποκαλυφθούν περισσότερα στοιχεία.

Με βάση, εξάλλου, τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, αναζητώντας τυχόν πληροφορίες από πολίτες, για να ξετυλίξει το «κουβάρι» της υπόθεσης, «το πτώμα που εντοπίστηκε χωρίς κεφάλι και πόδια σε προχωρημένη σήψη στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, ανήκει σε άνδρα απροσδιόριστης ηλικίας και φέρει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του αριστερά μπράτσου, που απεικονίζει ένα βέλος περίπου δέκα εκατοστών, πάνω στο οποίο αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη “sara” ή “sava”. Επίσης, η σορός του άνδρα έφερε εκτεταμένους μώλωπες στην πλάτη και τραύματα στα χέρια».

Προς το παρόν, η σορός φυλάσσεται σε νεκροθάλαμο Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης και, σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία-νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί αύριο. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για το άτομο που περιγράφεται ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά, να τηλεφωνήσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στο Γραφείο Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο τηλέφωνο 2313325800.

  • Δείτε σχετικά ρεπορτάζ:







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This