Μαγνήτισε τα βλέμματα η εντυπωσιακή 28χρονη Βραζιλιάνα στο fashion show των Φυλακών Κορυδαλλού

Την φωτογραφία με το μοντέλο δημοσίευε η ίδια η... πρώην γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου

Must Read

Μπορεί η ίδια να μην περπάτησε στην πασαρέλα του fashion show που στήθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού για πρώτη φορά στα χρονικά, ωστόσο κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, η Βραζιλιάνα καλλονή που συνελήφθη πριν από έναν μήνα, κατηγορούμενη για εμπλοκή στο κύκλωμα που παρασκεύαζε και διακινούσε παραισθησιογόνες ουσίες. 

Η πανέμορφη 28χρονη Λατίνα που τα καλοκαίρια αναστάτωνε τη Μύκονο, καθώς εργαζόταν σε γνωστά clubs, άλλοτε ως χορεύτρια και άλλοτε στην υποδοχή, παρακολούθησε την επίδειξη μόδας με μοντέλα τις ίδιες τις κρατούμενες, στο event με τίτλο «Η θηλυκότητα δεν φυλακίζεται».

Το καλλίγραμμο μοντέλο από τη Βραζιλία που φορούσε ένα λευκό αέρινο φόρεμα και σαγιονάρες, διακρίνεται να χαμογελάει ενώ παρακολουθούσε ένθερμα τις συγκρατούμενές της.

Σημειώνεται ότι τις φωτογραφίες από το event με την Βραζιλιάνα καλλονή διακίνησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η… ίδια η πρώην γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This