Ιταλοί «ξάφριζαν» κόσμο στις παραλίες της Μυκόνου – Άρπαξαν τσάντα με αντικείμενα συνολικής αξίας 44.000 ευρώ

Must Read

Στα δίχτυα της ΕΛΑΣ έπεσαν δύο Ιταλοί στην Μύκονο που έκλεβαν τσάντες, κινητά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα από τουρίστες που παραθέριζαν σε παραλίες του νησιού.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν την Παρασκευή, 8 Ιουλίου, καθώς κατηγορούνται ότι λήστεψαν γυναίκα από παραλία του νησιού των ανέμων. Οι δύο άνδρες έκλεψαν την τσάντα της γυναίκας με αντικείμενα συνολικής αξίας περίπου 44.000 ευρώ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, οι άνδρες έγιναν αντιληπτοί και ακινητοποιήθηκαν άμεσα από αστυνομικούς που έκαναν περιπολία στην παραλία.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η τσάντα με το περιεχόμενο της, η οποία αποδόθηκε στη δικαιούχο, δέκα επώνυμα αντικείμενα (τσάντες, πορτοφόλια, κ.α.), το χρηματικό ποσό των 279,80 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This