Χαλκιδική: «Σας εκλιπαρώ βρείτε το παιδί μου» – Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 28χρονου που αγνοείται

Έρευνες με υποβρύχιο drone

Must Read

Ράγισε καρδιές η μητέρα του 28χρονου που αγνοείται στη Χαλκιδική από το Σάββατο, όταν μαζί με δύο φίλους του, που έχουν διασωθεί, βρέθηκαν στο νερό στην παραλία Ποσείδι και παρασύρθηκαν από ισχυρά ρεύματα.

Η μητέρα του 28χρονου Μάρτιν Γιοβανόφκσι κάνει έκκληση να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να εντοπιστεί το παιδί της. «Σας εκλιπαρώ, βρείτε τον γιο μου. Κάντε ό,τι μπορείτε, σας ικετεύω» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Όπως αναφέρει το voria.gr οι διασώστες του ΟΦΚΑΘ που παρέλαβαν τη μητέρα του Μάρτιν από το αεροδρόμιο Μακεδονία έριξαν υποβρύχιο drone για να οργώσουν τον βυθό προκειμένου να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο.

«Σήμερα οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλύτερες και για αυτόν τον λόγο θα επιχειρήσουμε με το σκάφος μαζί με άλλους διασώστες. Σήμερα οι έρευνες θα ενισχυθούν με το υποβρύχιο drone, που λόγω των καιρικών συνθηκών δεν κατέστη δυνατό να επιχειρήσει εχθές», είπε στον ΑLPHA, ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν από το πρωί τρία πλωτά σκάφη και τέσσερα περιπολικά οχήματα του Λιμενικού, όπως επίσης ομάδες εθελοντών, ενώ στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να «σηκωθεί» και αεροσκάφος του Σώματος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This