Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στο Περιστέρι: Γεμάτο απειλητικά μηνύματα το κινητό της 17χρονης

Σπαραγμός για τον χαμό της άτυχης Νικολέττας - Άφαντος παραμένει ο 22χρονος Πακιστανός

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και τα καινούρια στοιχεία για το έγκλημα της άτυχης ανήλικης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή από τη μητέρα και την αδελφή της στο διαμέρισμά της. Οι αρχές ενώ ψάχνουν να βρουν τον σύντροφό της που παραμένει εξαφανισμένος, παράλληλα «ξεσκονίζουν» το κινητό της τηλέφωνο και τους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media.

Ο φερόμενος δράστης και τα απειλητικά μηνύματα

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 22χρονου, βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 17χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φίλος της 17χρονης, διαθέτει νομιμοποιητικά έγγραφα με κατά δήλωση στοιχεία ταυτότητας, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να είναι ψευδή ή να διαθέτει και αλλά έγγραφα ή να έχει αδιερεύνητο εγκληματικό παρελθόν. Οι αρχές πραγματοποιούν ελέγχους σε καταυλισμούς ώστε να διαπιστωθεί εάν έχει δεχτεί βοήθεια από τους κύκλους σεσημασμένων αλλοδαπών και Ρομά. Παράλληλα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο φερόμενος δράστης είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ είχε εμπλακεί και σε συμπλοκή με ομάδα Ρομά, όπου είχε τραυματιστεί με μαχαίρι.

Ενώ ο Πακιστανικής καταγωγής φίλος της δολοφονημένης κοπέλας παραμένει άφαντος, η ΕΛΑΣ έχει κάνει «φύλλο και φτερό» το κινητό της 17χρονης, στο οποίο φαίνεται ότι υπάρχουν απειλητικά μηνύματα, τα οποία μαρτυρούν την κακοποιητική του συμπεριφορά απέναντι στη Νικολέτα. Η αστυνομία έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους στο κινητό της 17χρονης από τον άνδρα, ωστόσο αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Μάλιστα, τα μηνύματα φαίνεται να έχουν σταλεί τις τελευταίες μέρες και ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της.

Μαρτυρικό έγκλημα

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 17χρονη είχε μαρτυρικό τέλος. Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε κάποιο πανί καθώς και με τα δυο του χέρια ώστε να φράξει την μύτη και το στόμα του άτυχου κοριτσιού. Όπως αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών». Ο ύποπτος που αναζητείται από την Αστυνομία, χρησιμοποίησε τα χέρια του για να σκοτώσει την άτυχη κοπέλα. Με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι καθώς υπήρξαν σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές, στο πρόσωπό της 17χρονης αριστερά. Με το δεξί χέρι τής έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα, ένα πανάκι ενδεχομένως. Στο σώμα της 17χρονης εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις. Οι μώλωπες και οι εκδορές στο πρόσωπο της κοπέλας μαρτυρούν ότι προηγήθηκε πάλη, με τη 17χρονη να υποκύπτει τελικά από τον δολοφόνο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο «Γολγοθάς» της 17χρονης Νικολέττας: Έπεσε θύμα κακοποίησης από 3 άνδρες όταν ήταν 11 χρονών!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This