Εύβοια: Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά στη Νέα Αρτάκη – Έπεσαν πυροβολισμοί, βγήκαν μαχαίρια

Οι βιαιοπραγίες συνεχίστηκαν και στο νοσοκομείο Χαλκίδας

Must Read

Ένα αιματηρό συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στην περιοχή της Νέας Αρτάκης, στην Εύβοια, με περιπολικό να καταφθάνει στο σημείο, έπειτα από κλήση που έλαβε για πυροβολισμούς που ακούστηκαν σε σπίτι.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, ένας 58χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε έναν 50χρονο, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, συνοδευόμενος από πολλούς Ρομά. Ωστόσο, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας από την Ασφάλεια Χαλκίδας και το ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων έσπευσαν να ενισχύσουν τους αστυνομικούς που πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά και στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό, ενώ ο 58χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη.

Στο νοσοκομείο Χαλκίδας, εξάλλου, ακολούθησε νέο σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των Ρομά, με τρία άτομα που κρατούσαν μαχαίρια να μπαίνουν σε φορτηγό και, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, να παρασύρουν ένα άτομο, ενώ, λίγο έλειψε να παρασύρουν και αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο! Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό για τα τρία αυτά άτομα, την ώρα που στο σημείο της αρχικής συμπλοκής ομάδα Ρομά ξεκίνησε δεύτερο επεισόδιο, καθώς πιάστηκαν στα χέρια, ενώ ακολούθησαν και πυροβολισμοί!

Τελικά, τα τρία άτομα που επιχείρησαν να διαφύγουν με το φορτηγό συνελήφθησαν, ενώ αναμένονται νεότερα από το σημείο της συμπλοκής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This