Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Τι θα καταθέσει η σύζυγός του για τις κατηγορίες που τού έχουν απαγγελθεί

Η Ελπίδα Νίνου βρίσκεται δίπλα στον ηθοποιό από την πρώτη στιγμή

Must Read

Καταθέτει σήμερα, Τετάρτη 7/9, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Η ίδια σε προηγούμενες καταθέσεις της έχει ισχυριστεί ότι οι τρεις καταγγέλλουσες αποφάσισαν να στραφούν εναντίον του επειδή εκείνος δεν τις προώθησε στον χώρο του θεάματος.

Για την πρώτη καταγγέλλουσα, η οποία κατηγορεί τον ηθοποιό για βιασμό της, η Ελπίδα Νίνου έχει πει πως ήταν ερωτευμένη με τον άνδρα της. Συγκεκριμένα, σε κατάθεσή της στο πλαίσιο των δικαστικών ερευνών, είχε υποστηρίξει τα εξής: «Η καταγγέλλουσα ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό μου. Μία ηθοποιός μου είχε πει ότι σε ένα τραπέζι που έγινε με αφορμή μια βάπτιση, το οποίο είχε παρευρεθεί ο σύζυγος μου μαζί με τον γιο μας και η καταγγέλλουσα, είδα την τελευταία να κλαίει στις τουαλέτες και όταν την ρώτησε τι είχε, εκείνη της απάντησε αναφερόμενη στο σύζυγό μου: «εγώ τον αγαπάω και αυτός δεν μου μιλάει». Στην κατάθεσή της στην ανακρίτρια η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, είχε παραθέσει και ένα συμβάν κατά το οποίο εκείνη και ο Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησαν με τη μητέρα της καταγγέλλουσας για τη συμπεριφορά της κόρης της.

Για την δεύτερη ηθοποιό, η οποία έχει κατηγορήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού της το 2010, η μάρτυρας είχε καταθέσει χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά στη δεύτερη καταγγέλλουσα θέλω να αναφέρω ότι χρησιμοποιεί ένα ψέμα, για να μπει στον χώρο, δηλαδή, ότι είναι ανιψιά του δικηγόρου μεγαλομέτοχου καναλιού, καθώς επίσης ισχυρίζεται ότι ο σύζυγός μου εκμεταλλευόμενος τη σχέση του με μεγαλομέτοχο του καναλιού την έκοψε από δυο σίριαλ του εν λόγω καναλιού, στα οποία κατά τους ισχυρισμούς της, είχε επιλεγεί να εργασθεί ως ηθοποιός». Για την τρίτη γυναίκα που κατηγορεί τον σύζυγό της για απόπειρα βιασμού μέσα στο αυτοκίνητο του, η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού είχε καταθέσει πως δεν την γνωρίζει, πλην όμως, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί, οι ισχυρισμοί που είχε προβάλλει δεν είναι αξιόπιστοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This