Αγγλίδα τουρίστρια κατήγγειλε ασέλγεια μέσα σε ταξί στην Ρόδο

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές καταγγέλει ότι βίωσε μία νεαρή Αγγλίδα στην Λίνδο, της Ρόδου, όταν ένας άνδρας που γνώρισε σε μπαρ, ασέλγησε σε βάρος της ενόσω βρίσκονταν σε ταξί.

Η 32χρονη τουρίστρια κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Α’ Διεύθυνσης Δωδεκανήσου ότι διασκέδαζε στο μπαρ σε κοινή παρέα με τον άγνωστο και, λίγο μετά τη 1.30΄ τα ξημερώματα της Τετάρτης, έφυγαν μαζί με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο όπου διέμενε εκείνη στους Πεύκους.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, κατά την διάρκεια της διαδρομής, ο δράστης που καθόταν δίπλα της στο πίσω κάθισμα του ταξί έβαλε το χέρι του μέσα από το σορτς της και την θώπευσε.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την Εισαγγελία Ρόδου που παρήγγειλε να εξεταστεί η τουρίστρια από ιατροδικαστή. Στο μεταξύ, αναζητούν τον οδηγό του ταξί για να του πάρουν κατάθεση και παράλληλα σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της 32χρονης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This