Σπαραγμός για τον 25χρονο Σωτήρη: Λίγο πριν γίνει πατέρας σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κω

Στα μαύρα τα Λεχαινά Ηλείας για την απώλεια του νεαρού συντοπίτη τους

Must Read

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής το αστραφτερό χαμόγελο του 25χρονου Σωτήρη έσβησε για πάντα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην περιοχή Ψαλίδι της Κω, εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε δέντρο λίγο πριν τη μαρίνα.

Ο νεαρός με καταγωγή από τα Λεχαινά Ηλείας, εργαζόταν ως εποχικός μάγειρας σε ξενοδοχείο της περιοχής και μετά το τέλος της βάρδιάς του επέστρεφε στο σπίτι του.

Όμως δεν τα κατάφερε, αφού η σύγκρουση ήταν σφοδρή και χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί το σώμα του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω, αλλά δυστυχώς εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος Σωτήρης θα γινόταν σύντομα πατέρας, αλλά το μοιραίο τροχαίο του στέρησε αυτή τη χαρά…

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Την 30-09-2022/00.05’ επί της οδού Γ. Παπανδρέου στην Κω, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 26χρονο ημεδαπό εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Κω.

*πηγή φωτογραφίας facebook

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This