Σοκ στο Αίγιο: Κατέρρευσε ξαφνικά ενώ περίμενε να βγάλει ακτινογραφία!

Λίγες ώρες πριν, ένας 65χρονος στην Πάτρα έφυγε χωρίς την άδεια των γιατρών από το Ρίο και ξεψύχησε λίγα μέτρα από την πύλη

Must Read

Τραγική κατάληξη είχε για μια 67χρονη που είχε υποστεί κάταγμα και πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου για τις πρώτες βοήθειες, η επίσκεψή της στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Την ώρα που η γυναίκα περίμενε στο ακτινολογικό τμήμα για να βγάλει ακτινογραφία, ένιωσε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Το νοσηλευτικό προσωπικό προσπάθησε να την επαναφέρει, αλλά δυστυχώς χωρίς επιτυχία. Η 67χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή

Τραγωδία και στην Πάτρα

Λίγες ώρες πριν, ένας 65χρονος που νοσηλευόταν στη δερματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (Ρίο), έφυγε χωρίς να του έχει δοθεί εξιτήριο από τους γιατρούς και λίγα μέτρα έξω από το κτήριο κατέρρευσε.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον μετέφεραν ξανά μέσα στο νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 65χρονος πέθανε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This