Αδίστακτος ληστής στον Πύργο ξυλοκόπησε άγρια και μαχαίρωσε ηλικιωμένη

«Κράταγε κι ένα σίδερο και άρχισε να με χτυπάει στο κεφάλι πίσω, με έχουνε ράψει μέχρι το σβέρκο, το αίμα άρχισε να πετάγεται, γεμάτο το σπίτι μέσα»

Must Read

Δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει μια ηλικιωμένη στον Πύργο, πως κατάφερε να βγει ζωντανή μετά τον άγριο ξυλοδαρμό και τη μαχαιριά που δέχτηκε από αδίστακτο ληστή που μπήκε στο σπίτι της. Παρά τα τραύματά της η ηλικιωμένη πάλεψε και με τις φωνές της έτρεψε σε φυγή τον κακοποιό.

Μάλιστα η ίδια η ηλικιωμένη συγκλονίζει με τα όσα λέει: «Χθες έδωσε μία στην πόρτα, δεν πρόλαβα εγώ, τα έχασα με τέτοια δύναμη, και μπήκε μέσα και ήταν κουκουλωμένος. Άρχισε να σπρώχνει και να με χτυπάει “τα λεφτά γρήγορα, τα χρυσαφικά σου γρήγορα“. Αφού είδε ότι δεν κάνει τίποτα, κράταγε κι ένα σίδερο και άρχισε να με χτυπάει στο κεφάλι πίσω, με έχουνε ράψει μέχρι το σβέρκο, το αίμα άρχισε να πετάγεται, γεμάτο το σπίτι μέσα».

Όμως ήταν τέτοια η μανία του ληστή που μαχαίρωσε κιόλας την ανήμπορη ηλικιωμένη: «Μου το έσπασε από πάνω, όπως με ταρακούναγε, φάε και τούτη, φάει κι εκείνη, και μου έχωσε μια μαχαιριά εδώ κι έχει κάνει μια τρύπα… και το κεφάλι μου, ραμμένο από ‘δω μέχρι την κορυφή…» περιέγραψε η άτυχη γυναίκα μιλώντας στο Star.

@newsbreakgr

Αδίστακτος ληστής στον Πύργο ξυλοκόπησε άγρια και μαχαίρωσε ηλικιωμένη #Pyrgos #pyrgos_ilias

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

«Φώναζα δυνατά με όλη μου τη δύναμη, βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια, κι αυτός φοβήθηκε, άκουσε αυτοκίνητο απ’ έξω κι έφυγε. Τώρα πώς έφυγε, δεν ξέρω. Νόμιζε ότι με σκότωσε; Πώς έζησα, δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Δεν το περίμενα ότι ζει άνθρωπος με τόσο ξύλο. Βγήκα σιγά-σιγά κι αυτός ήταν κρυμμένος, δεν είναι η πρώτη φορά, δεύτερη φορά ήρθε η ασφάλεια και το προλάβαμε, την τρίτη φορά άνοιξαν τα κεραμίδια από πάνω και μπήκανε μέσα» κατέληξε.

Παρόλο τον εφιάλτη που έζησε η ηλικιωμένη κατάφερε να δώσει περιγραφή στους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον επικίνδυνο ληστή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This