Της έβαλαν το όπλο στον κρόταφο για να την βιάσουν – Τι καταγγέλλει η μάνα της 14χρονης Μαρκέλλας

«Της είχαν βγάλει τα φρύδια και της είχαν βάψει τα μαλλιά»

Must Read

Ανατριχίλα προκαλεί ακόμα μια υπόθεση αρπαγής και κακοποίησης ανηλίκου, την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί σοκαρισμένο τις αποκαλύψεις για τους βιασμούς της 12χρονης στον Κολωνό.

Η 14χρονη Μαρκέλλα η οποία έπεσε θύμα αρπαγής στις 7 Οκτωβρίου, την ώρα που βρισκόταν έξω από έναν φούρνο, μαζί με την αδερφή της στη Νίκαια, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια των τεράτων που την απήγαγαν και την κακοποίησαν σεξουαλικά με την απειλή όπλου.

Η 14χρονη η οποία κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι-κολαστήριο στο Μαρκόπουλο και να επικοινωνήσει με τους γονείς της, βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, μετά από όλα αυτά που έζησε και δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους.




Για πέντε ολόκληρες μέρες το ανήλικο κορίτσι κακοποιήθηκε και βιάστηκε από έναν άνδρα, τον οποίο η οικογένεια γνωρίζει και όπως καταγγέλλει την είχε αρπάξει και στο παρελθόν.

Οι γονείς είδαν το κορίτσι τραυματισμένο και τρομοκρατημένο: «Το παιδί ήταν χάλια όταν ήρθε. Ήταν τραυματισμένη, της είχαν βγάλει τα φρύδια και της είχαν βάψει τα μαλλιά. Την είχαν κλεισμένη σε ένα σπίτι και την απειλούσαν. Ήταν 5-6 άτομα. Ο ένας την απειλούσε με όπλο στο κεφάλι για να κάνει έρωτα με τον άλλον. Το κορίτσι φοβήθηκε και μετά το βίασαν», λέει η μητέρας της προσθέτει ότι οι απαγωγείς της είχαν σκοπό να την κρατήσουν φυλακισμένη για να την εκδίδουν.

Υπό την απειλή όπλου, οι δράστες έλεγαν στο κορίτσι όταν αν η οικογένειά της μιλήσει στις Αρχές, θα τους σκοτώσουν: «“Αν πάει η μητέρα σου στην Αστυνομία και κάνει μήνυση θα σκοτώσουμε και τη μητέρα σου και τον αδελφό σου”, της έλεγε αυτός και είχε τρομοκρατηθεί το παιδί» περιέγραψε η μητέρα.




Σύμφωνα με όσα αναφέρει η κ. Μαρία, μιλώντας στο protothema.gr, το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει όταν ο δράστης πήγε στο αμάξι: «Πήγε να πάρει κάτι από το αμάξι αυτός και τότε η Μαρκέλλα του άρπαξε 30 ευρώ και το έσκασε. Βγήκε σε ένα δρόμο, πήρε ένα ταξί και είπε στον οδηγό να κάνει ένα τηλέφωνο στο σπίτι μας», εξηγεί.

Η ίδια συμπληρώνει ότι θα καταθέσουν μήνυση σε βάρος γνωστού ατόμου το οποίο παρακολουθούσε εδώ και καιρό το παιδί τους.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This