Στον οίκο ανοχής που έζησε την κόλαση πάει η 12χρονη, συνοδεία παιδοψυχολόγων

Ετοιμάζονται πέντε συλλήψεις - Ελέγχονται 25 παιδεραστές από τις Αρχές

Must Read

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού και ο εντοπισμός του οίκου ανοχής, τον οποίο ανέφερε στην κατάθεσή της η 12χρονη που έζησε τη φρίκη στα χέρια του Ηλία Μίχου και των υπολοίπων βιαστών, είναι για τις Αρχές ένα σημαντικό κομμάτι του διεστραμμένου παζλ παιδεραστίας και μαστροπείας.

Θυμίζουμε ότι η ανήλικη είχε καταθέσει πως ο 53χρονος την οδηγούσε στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής και την εκμεταλλευόταν, προωθώντας την για κακοποίηση και σε άλλα τέρατα.

Το μυστηριώδες «γκρι κτίριο» εντοπίστηκε στην περιοχή του Κεραμεικού και σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο «στούντιο της ανωμαλίας» τράβηξαν φωτογραφίες από όλους τους χώρους.




Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», κρίθηκε απαραίτητο από τις Αρχές να μεταβεί σήμερα η 12χρονη στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής, συνοδεία ειδικών παιδοψυχολόγων της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να επιβεβαιωθούν τα όσα αποκάλυψε και αναγνώρισε σε φωτογραφίες για να «δεθεί» η όλη υπόθεση.




Η ανήλικη ανέφερε στην κατάθεσή της ένα ακόμη άτομο, το οποίο αναμένεται να ταυτοποιήσουν σύντομα οι αστυνομικοί και πιθανόν να πρόκειται για έναν 40χρονο (διαχειριστής του οίκου ανοχής) ο οποίος είπε στον Ηλία Μίχο «είναι μικρή θα μπλέξουμε».

Τα τελευταία δύο χρόνια πάντως, η άδεια λειτουργίας του συγκεκριμένου κολαστηρίου, ανήκει σε γυναίκα, με τον διαχειριστή να είναι άνδρας, ο οποίος δηλώνει επιχειρηματίας και αρέσκεται να συμμετέχει σε κοσμικές εκδηλώσεις.




Έρχονται συλλήψεις

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για την εξέλιξη της υπόθεσης, αναμένονται πέντε ακόμα συλλήψεις τις επόμενες ημέρες, σε σύνολο 25 παιδεραστών που ελέγχονται από την Διεύθυνση Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Πρόκειται πιθανόν για ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα παιδεραστίας που έχει να διαχειριστεί η ελληνική αστυνομία.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This