«Μας καλεί από τη φυλακή – Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί» λένε πρώην σύζυγος και γιος του Ηλία Μίχου

Λένε ότι ο Μίχος τους καλεί από τις φυλακές αλλά δεν του απαντούν

Must Read

Nα επικοινωνήσει με την πρώην σύζυγο του και τον γιο του προσπαθεί ο προφυλακισμένος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών. 

Ο 53χρονος προσπάθησε να επικοινωνήσει με την οικογένειά του καλώντας από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών αλλά και μέσω του δικηγόρου του Βασίλη Χρονόπουλου, αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, η Ελισάβετ Λέκκα και ο Παναγιώτης Μίχος δεν απαντούν στις κλήσεις του σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και λένε ότι δεν θέλουν να έχουν πλέον καμία επαφή μαζί του.

«Επιβεβαιώνουμε ότι έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσει μαζί μας… και τώρα τηλεφωνεί μέσα από την φυλακή. Όμως, δεν επιθυμούμε να έχουμε την οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του. Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί» δήλωσε η πρώην σύζυγός του.

Παράλληλα, ο 53χρονος φέρεται να παρακολουθεί όλα όσα του αποδίδονται μέσω εκπομπών και δελτίων ειδήσεων αναφορικά με την υπόθεση. Χθες μάλιστα έκανε και δηλώσεις στο mega μέσα από τη φυλακή υποστηρίζοντας ότι δεν πήγε ποτέ το μικρό κορίτσι σε οίκο ανοχής.

«Δεν έχω πάει ποτέ την 12χρονη σε οίκο ανοχής. Δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου, δεν με έχουν επισκεφθεί, δεν θέλουν καν να μου μιλάνε» υποστήριξε.




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This