Νέες αποκαλύψεις για τη μητέρα της 12χρονης «γεννούν» περισσότερα ερωτήματα για την προφυλάκισή της

«Καθαρό» το κινητό της 37χρονης μητέρας - Θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης

Must Read

Αίτημα αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσεις τις επόμενες ημέρες η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Η 37χρονη μητέρα η οποία έχει οδηγηθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει καμία σχέση με την κακοποίηση του παιδιού της και ότι δεν γνώριζε τον εφιάλτη που ζούσε η 12χρονη έως ότου αποκαλύφθηκε από την θεία του παιδιού. Παράλληλα, οι δικηγόροι της υποστηρίζουν πως κανένα στοιχείο της δικογραφίας και καμία μαρτυρία από συγγενείς, φίλους και παιδιά δεν αποδεικνύει την βαριά κατηγορία για μαστροπεία.

«Επιμένει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κατηγορία. Περιμένουμε από το εγκληματολογικό εργαστήριο να βγουν και τα υπόλοιπα στοιχεία αν είχε σχέση με το site, που από την πρώτη στιγμή είπε ότι δεν είχε. Με την άρση του απορρήτου θα αποδειχθεί περίτρανα ότι δεν έχει καμία σχέση -προσέξτε- με την κατηγορία», είχε αναφέρει ο Απόστολος Λύτρας.

Σήμερα, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News, διαπιστώθηκε ότι η μητέρα δεν είχε στο κινητό της τηλέφωνο την εφαρμογή Blind Chat μέσω της οποίας εξέδιδε το ανήλικο κορίτσι ο Μίχος. Πρόκειται για αποκάλυψη η οποία γεννά αμφιβολίες για το κατηγορητήριο η οποία προφυλακίστηκε στην ουσία για τα εμβάσματα των μικροποσών, ενώ ήταν γνωστό ότι ο 53χρονος είχε υποκλέψει το Iban και τους κωδικούς του τραπεζικού της λογαριασμού, τον οποίο η ίδια δεν χρησιμοποιούσε συχνά και διατηρούσε μόνο για να λαμβάνει τα επιδόματα. Επιπλέον, στο τηλέφωνο της μητέρας δεν εντοπίστηκε καμία εφαρμογή και κανένας λογαριασμός από αυτούς που χρησιμοποιούσε ο Μίχος για να εκδίδει την 12χρονη.

Την ίδια ώρα, είναι απορίας άξιο πώς τα πρόσωπα που κατέθεσαν τα χρηματικά ποσά δεν έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις στις Αρχές.

Επιπλέον, η μητέρα κατηγορείται ότι εκείνη κανόνισε το ραντεβού στο παιδί με τον συλληφθέντα Σοφιαννίδη. Ο ίδιος ωστόσο στην απολογία του είπε ότι η συνάντηση κανονίστηκε μέσω της εφαρμογής Blind Chat, την οποία είχε μόνο ο Μίχος! Παράλληλα, στο κινητό του Μίχου οι αστυνομικοί εντόπισαν την εφαρμογή, μέσω της οποίας έκλεινε τα αρρωστημένα ραντεβού με παιδοβιαστές. 

Τεράστια πλέον τα ερωτήματα για την προφυλάκιση της που πανικόβαλλε το παιδί και έθεσε σε κίνδυνο την έρευνα…




Δείτε επίσης:

Κολωνός: Νέα κατάθεση της 12χρονης και νέα εντάλματα σύλληψης – Λύτρας: «Η μητέρα δεν γνώριζε τίποτα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This