Τραγωδία: Νεκρή 27χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θέρμη

Οι γιατροί πάλεψαν να την κρατήσουν ζωντανή, αλλά η κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της

Must Read

Υπέκυψε στα τραύματά της η 27χρονη που παρασύρθηκε το πρωί από ΙΧ αυτοκίνητο, καθώς κινείτο πεζή στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά με σοβαρά τραύματα σε νοσοκομείο της πόλης όπου, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης και σε αυτό το πλαίσιο κατέθεσε ο 69χρονος οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Πρωινές ώρες σήμερα (28-10-2022) στην περιοχή της Θέρμης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 27χρονη ημεδαπή πεζή, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει αρχικά σοβαρά και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης όπου και κατέληξε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This