Χαροπαλεύει ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου: Τον μαχαίρωσαν 15 φορές για τη σειρά σε κατάστημα εστίασης!

Γνωστός στις Αρχές ο 25χρονος, που έχει απασχολήσει για υποθέσεις με ναρκωτικά και όπλα

Must Read

Πολύ γνωστός 60χρονος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον τομέα του Real Estate με έδρα τα βόρεια προάστια της Αττικής, έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, όταν έξω από κατάστημα εστίασης δέχτηκε 15 μαχαιριές!

Πρόκειται για τον Γιάννη Μάρκου, που στο παρελθόν ήταν σύντροφος του γνωστού μοντέλου που έχει κάνει και παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού, Τζούλια Νόβα.

Όλα έγιναν στις 4.30 τα ξημερώματα στη Βαρυμπόμπη όταν ο επιχειρηματίας βρέθηκε στο συγκεκριμένο κατάστημα μαζί με δυο φίλους του. Στο ίδιο κατάστημα μπήκαν και δυο νεαροί 20 και 25 ετών και οι δυο παρέες μάλωσαν για τη σειρά που θα έκαναν την παραγγελία!

Ο καυγάς συνεχίστηκε έξω από το μαγαζί, πιάστηκαν στα χέρια και ο 25χρονος που αναζητείται, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 60χρονο 15 φορές σε όλο του το σώμα! Οι δυο νεαροί αμέσως μετά μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και έφυγαν, όμως ο 20χρονος συνελήφθη από την Ασφάλεια Κηφισιάς.

Ο γνωστός επιχειρηματίας βρίσκεται στην εντατική, ήδη έχει υποβληθεί σε τρία χειρουργεία και σύμφωνα με πληροφορίες μια από τις μαχαιριές τον έχει βρει στη μηριαία αρτηρία. Η αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 25χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει το παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά και όπλα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This