Βρέθηκε ο άντρας που παρέλαβε την 38χρονη, αμέσως μετά την επίθεση με καυστικό υγρό

Τα λεγόμενα του δεν φαίνεται να πείθουν τις Αρχές

Must Read

Tον άνδρα που παρέλαβε την 38χρονη αμέσως μετά μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, έψαχνε η Αστυνομία και τελικά τον βρήκε, αξιοποιώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Όπως αναφέρει το Cretalive, πρόκειται για οδηγό ταξί ο οποίος και μετέφερε την 38χρονη σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Αγίας Γαλήνης, στην Κρήτη. Μάλιστα ο άντρας έχει ήδη δώσει και κατάθεση.

Ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση και το μόνο που έκανε ήταν απλώς να μεταφέρει την 38χρονη στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο από την πόλη του Ηρακλείου. Όμως τα λεγόμενα του δεν φαίνεται να πείθουν τις Αρχές, καθώς δεν επιβεβαιώνονται τόσο από τις καταθέσεις εργαζομένων στο ξενοδοχείο, όσο και από τις κάμερες.

Και αυτό γιατί ο άντρας φέρεται να παρέλαβε την 38χρονη αμέσως μετά την έξοδο της από το ξενοδοχείο, ελάχιστα λεπτά μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό. Μόλις 4-5 λεπτά μετά είχε επιβιβαστεί στο όχημα και σε αυτό ακριβώς το στοιχείο εστιάζει η έρευνα.

Να σημειωθεί ότι η κατάθεση του άντρα θα διαβιβαστεί στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου, για να την αξιολογήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This