Φρίκη στον Κολωνό: Απολογούνται ο ηλεκτρολόγος και ο προπονητής ποδοσφαίρου

Οι ισχυρισμοί των κατηγορουμένων και οι άλλοι εμπλεκόμενοι

Must Read

Απολογούνται εντός της ημέρας οι δύο από τους τέσσερις τελευταίους συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Πρόκειται για έναν 55χρονο και έναν 43χρονο που κατηγορούνται ότι βίασαν το παιδί έναντι αμοιβής.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν μετά και την τελευταία κατάθεση του ανήλικου κοριτσιού. Ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που εργάζεται σε πλοία και ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου πρόκειται να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή και τους εισαγγελέα. Το παιδί κλήθηκε να καταθέσει για ακόμη μία φορά για τον βιασμό της και μέσα από τις φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί αναγνώρισε επιπλέον τέσσερις άνδρες. Και οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους πως είχαν διαδικτυακή επικοινωνία με την ανήλικη χωρίς ωστόσο να την έχουν συναντήσει διά ζώσης. Στο μεταξύ αύριο, Τρίτη 8/11, θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας οι άλλοι δύο που συνελήφθησαν για την υπόθεση του βιασμού του μικρού κοριτσιού. Ο λόγος για τον 35χρονο και τον 39χρονο. Σημειώνεται πως και οι τέσσερις νέοι συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής. Το πλαίσιο ποινής για τη συγκεκριμένη κατηγορία, ανέρχεται σε 10 – 15 χρόνια φυλάκισης.

 

«Έχω στυτική δυσλειτουργία, άδικα έχω στοχοποιηθεί»

Επιμένει στην αθωότητά του ο 34χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος και μιλά μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης και επικαλείται προβλήματα υγείας. «Άδικα έχω στοχοποιηθεί, διότι δεν έχω τελέσει ποτέ το αδίκημα για το οποίο κατηγορούμαι. Πάσχω από σοβαρές ψυχιατρικές ασθένειες, ενώ έχω και θέματα στυτικής λειτουργίας, οπότε δεν θα μπορούσα να τελέσω ποτέ την πράξη που κατηγορούμαι κατά της ανήλικης, η οποία μου δήλωνε στην εφαρμογή ότι ήταν 20 ετών», είπε ο 34χρονος. «Οι δικηγόροι μου κάνουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, για να αποδείξουν την αθωότητά μου. Μην εμπλέκετε συγγενικά μου πρόσωπα, διότι δεν έχουν καμία ανάμειξη με την υπόθεση», πρόσθεσε ο 34χρονος κρατούμενος.

Διαβάστε ακόμα:

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Υπάρχει σωφρονισμός για κάποιον που βιάζει παιδιά 10 και 12 ετών;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This