Στη δικαιοσύνη κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου προσφεύγει ο Κώστας Βαξεβάνης

Για τον χαρακτηρισμό «εθνικός συκοφάντης»

Must Read

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Κώστας Βαξεβάνης μετά την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για τις τρομερές αποκαλύψεις που προκάλεσαν πολιτικό σεισμό στη χώρα, αναφορικά με τις παράνομες παρακολουθήσεις του μισού υπουργικού συμβουλίου!

Ο Οικονόμου σε κατάσταση πανικού επιτέθηκε στον εκδότη-δημοσιογράφο, χαρακτηρίζοντας τον μεταξύ άλλων, ως «τυφλοπόντικα» και «εθνικό συκοφάντη». 

Η επίθεση του Οικονόμου μετά την αποκάλυψη για την λίστα με τα ονόματα που παρακολουθούσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη προκάλεσε την αντίδραση του Βαξεβάνη, ο οποίος διαμήνυσε ότι θα κινηθεί νομικά: 

«Είναι ανεπίτρεπτο να βγαίνει υφυπουργός ο οποίος εκπροσωπεί την κυβέρνηση και να βρίζει δημοσιογράφους αντί να απαντήσει στην ουσία. Να σας πω ότι πάει για μήνυση και αγωγή ο κ. Οικονόμου. Κανένας δεν μπορεί να υποστηρίξει ό,τι θέλει χωρίς να έχει αποδείξεις. Ο κ. Οικονόμου έκανε τον καμικάζι του Μητσοτάκη κάνοντας βουτιά στην αθλιότητα. Αυτοκτονώντας στο έδαφος της αθλιότητας. Θα το πληρώσει αυτό» δήλωσε ο ίδιος εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο.

Δείτε επίσης:

Βαξεβάνης κατά Μητσοτάκη για το κύκλωμα παρακολουθήσεων: «Αυτός είναι ο εγκέφαλος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This