Συνελήφθη ο «Red Dragon» για σεξουαλική επίθεση σε δύο ανήλικα κορίτσια στο κέντρο

Χειροπέδες στον TikToker που παρενόχλησε δύο ανήλικα κορίτσια

Must Read

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ξανά ο «Red Dragon», τα βίντεο του οποίου στο Tik Tok και στο YouTube γίνονται viral. O 57χρονος ο οποίος πριν από έναν μήνα συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών, είναι ο δράστης της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 57χρονος επιτέθηκε στα κορίτσια, τα θώπευσε και τα φίλησε. Τα παιδιά έβαλαν τις φωνές και άρχισαν να τρέχουν, ενώ ζήτησαν βοήθεια από τους αστυνομικούς.

Ο δράστης εντοπίστηκε, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

@odhiseas_m18 φίλε θα σε γαμησω 😂😂#reddragon #fy #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – odhiseas_m18

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 5-11-2022 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, 57χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας 2 ανηλίκων κοριτσιών για άγνωστο άνδρα ο οποίος τις προσέγγισε, πρωινές ώρες της 5-11-2022 σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και προέβη σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τους, κατόπιν αναζητήσεων από τους ανωτέρω αστυνομικούς, εντοπίστηκε ο 57χρονος και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This