Ασύλληπτο το θράσος του 26χρονου που παρέσυρε και εγκατάλειψε την 21χρονη: «Θέλω να δω τους γονείς της»!

Κρίσιμες ώρες για τη φοιτήτρια στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Must Read

Κρίσιμες ώρες για την 21χρονη, η οποία παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης. Η άτυχη φοιτήτρια δίνει σκληρή «μάχη» για τη ζωή της, ενώ η οικογένειά της βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει το κακό που τούς βρήκε.

 



Μπορεί να έλαβε τέλος το θρίλερ με την ταυτότητα του οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη Έμμα, με την ταυτοποίηση του 26χρονου οδηγού και την παράδοσή του στις αστυνομικές Αρχές. Λίγο πριν παρουσιαστεί στην υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ο 26χρονος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, λέγοντας πως άφησε αβοήθητη την κοπέλα, καθώς φοβήθηκε και πως αν η κοπέλα είχε περάσει (!) από διάβαση πεζών, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί. «Με μία φίλη πηγαίναμε προς Λαδάδικα και ξαφνικά ακούω στο αμάξι ένα μπαμ, ξαφνικά έγινε, δεν είδα στον δρόμο κανέναν άνθρωπο», περιέγραψε ο ίδιος για τη μοιραία στιγμή. Ο 26χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν είδε την κοπέλα στο δρόμο, όπου άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. «Ξαφνικά πετάγεται μπροστά μου με ένα κινητό στο χέρι και δεν μπόρεσα να το κοντρολάρω το αμάξι, ξέφυγε», ανέφερε. «Με πράσινο φανάρι περνούσαμε, ούτε έτρεχα, 50 να ήταν το πιο πολύ που πήγαινα. Βλέπω έχει κόσμο εκεί, λέω κάποιος θα πάει να τη βοηθήσει και εγώ επειδή είχα παρελθόν εδώ τρόμαξα, λέω θα με απελάσουν», είπε ο ίδιος, ο οποίος, έχει καταγωγή από την Αλβανία και, στο παρελθόν, είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών.

 

«Θέλω να δω τους γονείς της»!

Ο 26χρονος που επέλεξε ενώ πάτησε με το αυτοκίνητό του τη νεαρή φοιτήτρια, να τήν εγκαταλείψει, με θράσος και δηλώνει συντετριμμένος για την κατάσταση της υγείας του θύματος, και έχει εκφράσει ότι θέλει να συναντήσει και να μιλήσει στην οικογένεια της 21χρονης. Σε σχέση με την υπαιτιότητα του ατυχήματος, προκάλεσε με τη δήλωσή του ότι «η πεζή δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση, τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Στα 20 μέτρα υπήρχε διάβαση. Φοβήθηκα και έφυγα γιατί δεν είχε άδεια παραμονής». Θα μεταφερθεί στην υποδιεύθυνση Αλλοδαπών για να κρατηθεί για την παράνομη παραμονή του στη χώρα. Έχει σχηματιστεί δικογραφία για τραυματισμό και εγκατάλειψη, ενώ αν καταλήξει η κοπέλα θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

 

Πού πήγαν η 19χρονη με τον 26χρονο μετά το τροχαίο

Υπενθυμίζεται πως μερικές ώρες πριν παραδοθεί ο 26χρονος, οδηγήθηκε στις Αρχές και η 19χρονη συνεπιβάτιδά του. Η ίδια φέρεται να κατέθεσε στην Τροχαία πως «δεν κατάλαβαν πως χτύπησαν άνθρωπο, μετά το ατύχημα διανυκτερεύσαμε σε ξενοδοχείο. Την επομένη πήγα κανονικά στη δουλειά μου».




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This