Εγκληματική οργάνωση πίσω από την παρακολούθηση της Ελένης Τουλουπάκη

Η έρευνα της ΑΔΑΕ πρέπει να διευρυνθεί και πριν από το 2019

Must Read

Η παρακολούθηση των τηλεφώνων της Ελένης Τουλουπάκη δεν είναι μία απλή υπόθεση διαφθοράς. Αντίθετα, δείχνει την δράση μίας εγκληματικής οργάνωσης που με τις ενέργειες της δεν εξυπηρέτησε απλώς μία συμμορία σκανδάλων στο χώρο του φαρμάκου, αλλά στράφηκε κατά του ίδιου του πολιτεύματος, χρησιμοποιώντας τους αρμούς της εξουσίας προκειμένου να παρέμβει στο έργο της δικαιοσύνης. Κοινώς, τεκμηριώνει το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, εφόσον διαπιστωθεί ότι στην έκνομη δράση συμμετείχαν στελέχη κυβερνήσεων ή άλλα πολιτικά πρόσωπα.

Όπως μάλιστα αποκαλύφθηκε στην εξεταστική για την δήθεν «σκευωρία Novartis», η οποία φυσικά κατέρρευσε, η Ελένη Τουλουπάκη είχε βρεθεί στο στόχαστρο παρακρατικών, ακριβώς για τις έρευνες της σε μία σειρά σκανδάλων. Χαρακτηριστικό είναι το ηχητικό το οποίο δέχτηκε η εξεταστική, προϊόν παράνομης υποκλοπής από τον διαβόητο Σάμπυ Μιωνή της συνομιλίας του με τον εν ενεργεία υπουργό Νίκο Παππά.

Η ομολογία του ίδιου του Μιωνή μέσω του προηγούμενου παράνομου ηχητικού που είχε προσκομίσει, για τις απειλές κατά Ελλήνων εισαγγελέων, τις συκοφαντίες και τον εκβιασμό ολόκληρου του ελληνικού κράτους προκειμένου να κουκουλώσει τις υποθέσεις που τον αφορούσαν! Εκβιαστικές τακτικές οι οποίες έθεταν σε κίνδυνο όχι μόνο το κύρος της ελληνικής δικαιοσύνης αλλά και τα εθνικά μας συμφέροντα, αφού ο Μιωνή είχε διαμηνύσει (Όπως προκύπτει από το ηχητικό) στον πρώην γραμματέα κατά της διαφθοράς Γιώργο Βασιλειάδη όπως και στον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, ότι εάν δεν «τελειώνουν» με τις υποθέσεις του, θα διέσυρε διεθνώς την Ελλάδα και τους εισαγγελικούς λειτουργούς της, ως «αντισημίτες»!

Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου λοιπόν η Ελένη Τουλουπάκη, Αντεισαγγελέας Εφετών και πρώην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Καταπολέμησης Διαφθοράς κατέθεσε Αίτηση στην ΑΔΑΕ, όπου ζητεί να ελεγχθούν δύο συνδέσεις κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, των οποίων είναι κάτοχος και αποκλειστικός χρήστης, μετά τον εντοπισμό συνεχών φαινομένων παρακολούθησης των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, ώστε να διαπιστωθεί εάν και σε ποιο/α χρονικό/ά διαστημα/τα έλαβαν χώρα ουσιαστικώς παράνομες επισυνδέσεις των δύο τηλεφώνων της από την ΕΥΠ για δήθεν λόγους εθνικής ασφάλειας, έτσι ώστε να μπορέσει να προσφύγει στα αρμόδια ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια και να τύχει δικαστικής προστασίας, όπως ορίζει το Σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), αναφέρει σε δήλωσή του ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Γιάννης Μαντζουράνης.

Στην αίτηση παρατίθεται πλήρες ιστορικό ήδη από την περίοδο διερεύνησης του σκανδάλου της Novartis, στις μηνύσεις Σαμαρά, Αβραμόπουλου, Λοβέρδου, τα όσα ακολούθησαν με τις εκδικητικές διώξεις εναντίον της, τα δημοσιεύματα για την παρακολούθησή της. Ταυτόχρονα, περιγράφονται πέντε ενδείξεις για το ότι παρακολουθούντο τα τηλέφωνά της:

Συχνά οι κλήσεις τερματίζονταν αιφνίδια παρότι γίνονταν σε περιοχές με πολύ καλό σήμα


Υπήρξαν περιπτώσεις όπου άγνωστος παρενέβη στη συνομιλία της με άλλο πρόσωπο


Ο ήχος της φωνής της κατά τις συνομιλίες επαναλαμβανόταν ως «επιστροφή»


Μετά την ολοκλήρωση κλήσης, ο συνομιλητής της μπορούσε να ακούσει την επόμενη συνομιλία της


Τα κινητά της υπερθερμαίνονταν

Από μία συνδυαστική μελέτη των στοιχείων, προκύπτει ότι η Ελένη Τουλουπάκη Βρισκόταν υπό ταυτόχρονη παρακολούθηση τόσο από το λογισμικό (πιθανότατα το Predator), όσο και από την ΕΥΠ.

Είναι όμως εξαιρετικά σημαντικό η έρευνα να διευρυνθεί και πριν από την ανάληψη της εξουσίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το «ηχητικό Μιωνή» Αποδεικνύει ότι η έντιμη εισαγγελέας είχε μπει στο στόχαστρο πριν την αλλαγή κυβέρνησης, από μία συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση. Μία οργάνωση που ενδέχεται να είχε ξεκινήσει τη λειτουργία της πριν τις εκλογες του 2019. 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This