Επιτέθηκε σε γιατρό γιατί νόμιζε ότι έβαλε το εμβόλιο κορωνοϊού στον ορό!

Με σπασμένα πλευρά και ισχίο ο γιατρός

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό με θύμα έναν γιατρό συνέβη στο Κέντρο Υγείας Μοιρών στο Ηράκλειο Κρήτης, με τον γιατρό να καταλήγει στο νοσοκομείο!

Και όλα αυτά επειδή ο συνοδός ασθενούς νόμιζε ότι του χορηγούσε κρυφά στον ορό για το ζάχαρο το… εμβόλιο του κορωνοϊού. Έτσι ο γιατρός βρέθηκε με σπασμένα πλευρά και ισχύο.

Για το πρωτοφανές περιστατικό ο γιατρός που δέχτηκε επίθεση μίλησε και αποκάλυψε ότι ο ασθενής είχε υπογλυκαιμία και κινδύνευε να πάθει ανά πάσα στιγμή ανακοπή καρδιάς! «Ήρθαν δύο νεαροί και ο ένας μου είπε “ο φίλος μου δεν είναι καλά”. Κάναμε τις εξετάσεις, βρήκαμε ότι το ζάχαρο είναι χαμηλό, μάθαμε ότι πάσχει από διαβήτη τύπου ένα και έπρεπε να του ανεβάσουμε το ζάχαρο γιατί η υπογλυκαιμία που είχε ήταν στα όρια που θα μπορούσε να πάθει ανά πάσα στιγμή ανακοπή» είπε ο γιατρός στο MEGA.




Ο ασθενής «ήταν στην αρχή διεγερτικός, δεν ήθελε τη θεραπεία, κάποια στιγμή τον πείσαμε, του βάλαμε τον ορό αλλά το ζάχαρο δεν ανέβαινε τόσο γρήγορα όσο θέλαμε. Οταν αποφασίσαμε να του βάλουμε δύο ενέσεις με αυξημένη γλυκόζη, παρόλο που τις δέχτηκε μετά αντέδρασε, πέταξε τον ορό και άρχισε να τρέχει. Τότε ο συνοδός του άρχισε να ρωτάει “τι του κάνατε, τι του βάλατε, γιατί του τα δίνετε αυτά, τι έχει μέσα ο ορός” και του εξήγησα πως είναι για να ανεβάσουμε το ζάχαρο. Βγήκα τρέχοντας να προλάβω τον νεαρό γιατί ήταν επικίνδυνο για τη ζωή του και στην προσπάθειά μου έτρεξε ο συνοδός με έσπρωξε με πολλή δύναμη. Προσγειώθηκα στα πλακάκια», ανέφερε ο γιατρός.

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν ο γιατρός Μανώλης Μεραμβελιωτάκης το γνωστοποίησε στον λογαριασμό του στο facebook, αναφερόμενος στον νταή που μάλιστα περηφανευόταν στα καφενεία της περιοχής ότι έδειρε γιατρό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This