Νεκρή μέσα στο σπίτι της βρέθηκε 31χρονη νηπιαγωγός – Τι έδειξε η νεκροψία

Θρήνος για την 31χρονη Χριστίνα

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια νεαρή νηπιαγωγός εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη. Η 31χρονη γυναίκα που καταγόταν από την Καλαμπάκα, είχε διοριστεί στην Αριδαία και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους συναδέλφους αλλά και στους μικρούς μαθητές της. 

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, η 31χρονη βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της 13ης Ιανουαρίου, όταν ένας οικογενειακός φίλος που την αναζητούσε και δεν μπορούσε να την βρει, ενημέρωσε την αστυνομία αλλά και τους συγγενείς της.

Το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή που έγινε στη σορό της γυναίκας, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο θάνατός της επήλθε από παθολογικά αίτια.

Με θρήνο και πόνο ψυχής, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν σήμερα την 31χρονη στον Ιερό Μητροπολιτικο ναού Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας, ενώ ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» κατέθεσε ψήφισμα στη μνήμη της.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για τον αδόκητο χαμό της συναδέλφισσας νηπιαγωγού και μέλους μας Χριστίνας Φορτούνη.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής προς τη συναδέλφισσά μας το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της και να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους της», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This