Αντίο μικρέ Αλέξανδρε: «Πέτα ψηλά άγγελε μας … Πονάει πολύ η απουσία σου Αλεξάκι μου», έγραψαν οι γονείς του

Ο πεντάχρονος μαχητής από το Ηράκλειο μετά από τέσσερα χρόνια πάλης με τον καρκίνο, «έφυγε ήρεμα στην αγκαλιά της μανούλας του»

Must Read

Θλίψη και μόνο θλίψη προκάλεσε στο Ηράκλειο της Κρήτης, τόπο καταγωγής του, αλλά και στο Χάμιλτον του Καναδά, όπου διέμενε τα τελευταία δύο χρόνια, η απώλεια του πεντάχρονου Αλέξανδρου Χουρδάκη.

Ο μικρός Αλέξανδρος, ο οποίος είχε διαγνωστεί με καρκίνο του εγκεφάλου πρόσφατα και ήταν δυστυχώς στο τελικό στάδιο, πάλευε γενναία με την ασθένεια από όταν ήταν 11 μηνών. Τότε είχε ξεπεράσει το πρόβλημα, αλλά δυστυχώς ο «ύπουλος φονιάς» επανήλθε δριμύτερος.

Οι γονείς του παιδιού, Κίρα και Νίκος, με μια ανάρτηση που τσακίζει κόκαλα ανακοίνωσαν ότι το αγγελούδι τους πέταξε ψηλά στους ουρανούς την περασμένη Πέμπτη και πως «έφυγε ήρεμα στην αγκαλιά της μανούλας του».

«Με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε ότι δυστυχώς ο Αλέξανδρός μας, το παιδί μας έφυγε ήρεμα σήμερα το βράδυ στην αγκαλιά της μανούλας του… πέτα ψηλά άγγελε μας σε ένα μέρος χωρίς δυστυχία, αρρώστια και πόνο… σε ευχαριστούμε για όλα τα μαθήματα ζωής και γενναιότητα που μας δίδαξες.. όσοι σε γνώρισαν ήταν τιμή τους κ ακόμα πιο μεγάλη για εμάς τους γονείς σου.. θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας, στη σκέψη μας και στο μυαλό μας.. σε αγαπάμε πολύ Αλέξανδρε μας θα μας λείψεις παιδί μου, σπλάχνο μου...».

«Τα αδέρφια σου μωρό μου σε ψάχνουν και σε αναζητούν»

Με νέα σημερινή ανάρτηση, οι γονείς του μικρού Αλέξανδρου μοιράζονται τη θλίψη τους και τον πόνο τους, με δύο φωτογραφίες του παιδιού μαζί με τη μητέρα του, ενώ γίνεται και αναφορά στα δύο αδελφάκια του πεντάχρονου, τα οποία τον ψάχνουν και τον αναζητούν…

«Πόσο μου λείπεις παιδί μου.. Μου λείπουν τα αστεία σου, η φωνούλα σου, το γέλιο σου, η αγάπη σου, τα ματάκια σου τα φωτεινά, τα χεράκια σου γύρω από τον λαιμό μου… Πονάει πολύ η απουσία σου Αλεξάκι μου.. Έφυγες πολύ νωρίς καρδιά μου.. Θα έδινα τα πάντα για να σε φέρω πίσω..  Ανήκεις εδώ στην μαμά και τον μπαμπά… Τα αδέρφια σου μωρό μου σε ψάχνουν κ σε αναζητούν..  Δεν αντέχεται ο πόνος μας αγάπη μου, παιδί μου.

Η νεκρολογία στον Καναδά – Θα αποτεφρωθεί η σορός του παιδιού

Ένα κομμάτι της νεκρολογίας που δημοσιεύθηκε στο dermodys.com για τον μικρό Αλέξανδρο, ο οποίος όπως έγινε γνωστό θα αποτεφρωθεί, με την οικογένειά του να ζητά αντί για λουλούδια, να γίνουν δωρεές στην Έρευνα για Όγκους Εγκεφάλου στο Sick Kids Τορόντο.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στην ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη Μισισάουγκα του Οντάριο, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023.

«Πέθανε ειρηνικά στο σπίτι στην αγκαλιά της μαμάς του στις 20 Ιανουαρίου 2023 σε ηλικία 5 ετών. Αγαπημένος γιος του Νικ και της Κίρα. Αγαπημένος αδερφός του Κωνσταντίνου και της Ειρήνης Φλώρας. Αγαπητός εγγονός του Κώστα και της Μανουέλας, της Φλώρας και του Γιώργου και του Μανώλη και της Μπέσσυς.

Ο Άλεξ θα λείψει πολύ σε πολλούς συγγενείς και φίλους. Ο Άλεξ ήταν γεμάτος ζωή και του άρεσε να παίζει, να περιπολεί και τα όπλα nerf. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο προσωπικό του Sick Kids Toronto και στην ομάδα QOLA στο McMaster Children’s Hospital για τα επιπλέον χρόνια που παρείχαν στον Alex.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κοινότητα για ό,τι έκανε για τον Alex και την οικογένειά μας».

www.dermodys.com

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This