Κοζάνη: Ένταση στη δίκη για τη δολοφονία ταξιτζή – «Ντροπή. Γι’ αυτό οι Κρητικοί παίρνουν το νόμο στα χέρια τους…»

Δράστης ένας ειδικός φρουρός, ο οποίος τον σκότωσε για «προσωπικούς λόγους»

Must Read

Ξέσπασαν οι συγγενείς του άτυχου ταξιτζή από την Καστοριά, όταν ο πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη ανακοίνωσε τη νέα διακοπή της δίκης για τη δολοφονία του από έναν ειδικό φρουρό το 2017.

«Όχι άλλη αναβολή, ντροπή…» φώναξαν οι συγγενείς του Κοσμά Τζέλιου, ακούγοντας την απόφαση του δικαστηρίου να διακοπεί εκ νέου η δίκη για τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, λόγω αδιαθεσίας του συνηγόρου υπεράσπισης. «Ντροπή, να φέρουν χαρτί από γιατρό», «αίσχος», «γι’ αυτό οι Κρητικοί παίρνουν το νόμο στα χέρια τους…», ήταν μερικά από τα οργισμένα σχόλια των συγγενών, σύμφωνα με το kozanimedia.gr.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο δράστης, ειδικός φρουρός, είχε καταδικαστεί πρωτόδικα από το Κακουργιοδικείο στην Κοζάνη, σε δις ισόβια συν δύο χρόνια για την δολοφονία του 52χρονου Κοσμά Τζέλιου, για ληστεία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Όλα συνέβησαν, όπως θυμίζει η ΕΡΤ, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαρτίου 2017, όταν ο άτυχος ταξιτζής βρέθηκε νεκρός από αστυνομικούς στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς, μετά την αναφορά της οικογένειας στην αστυνομία, ότι δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις.

Μετά από λίγες ώρες συνελήφθη ο ειδικός φρουρός, ηλικίας 30 ετών (τότε), ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στις έρευνες. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ομολόγησε ότι σκότωσε τον ταξιτζή για προσωπικούς λόγους. Σύμφωνα δε με αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος ισχυρίστηκε ότι ήθελε να ληστέψει το θύμα, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This