Γυναικοκτονία στην Κοζάνη: Αναβλήθηκε η δίκη στο Εφετείο – Το δράμα των τριών παιδιών της 37χρονης

Must Read

Αναβίωσε στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης η γυναικοκτονία που πριν από επτά χρόνια είχε «παγώσει» το πανελλήνιο.

H Ανθή Λινάρδου βρήκε τον θάνατο στα χέρια του συζύγου της. Την σκότωσε και την έθαψε σε χωράφι, για να εξαφανίσει τα ίχνη. Επτά χρόνια μετά το έγκλημα στο Βελβεντό της Κοζάνης, τα παιδιά της άτυχης γυναίκας ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, ενώ η μητέρα της ζητά δικαίωση!

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς καταδίκασε το 2017 σε ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό τον 40χρονο δράστη για τον θάνατο της 37χρονης γυναίκας του Ανθής Λινάρδου τον Ιανουάριο 2016 στο Βελβεντό Κοζάνης. Το δικαστήριο υιοθέτησε ομόφωνα την εισαγγελική πρόταση και καταδίκασε, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, σε ισόβια κάθειρξη τον δράστη του εγκλήματος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ μετέτρεψε την πρόταση του εισαγγελέα από δύο χρόνια για περιύβριση νεκρού σε ένα έτος.

Η αναβολή και η οικογένεια της αδικοχαμένης Ανθής

Όμως χθες η δίκη αναβλήθηκε στο εφετείο. Εμφανώς καταβεβλημένη εμφανίστηκε η μητέρα της άτυχης Ανθής, μαζί με στενούς συγγενείς της, που δεν έφυγαν στιγμή από δίπλα της. Η ίδια μίλησε για την ταλαιπωρία που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια με την απώλεια της κόρης της.

Σε ερώτηση για το τι περιμένει από το δικαστήριο απάντησε με πέντε λέξεις: «Τα ισόβια να είναι ισόβια». Κάθε φορά που φεύγω για την δίκη τα παιδιά νιώθουν ανασφάλεια χωρις εμένα, τόνισε η μητέρα της άτυχης Ανθής που δολοφονήθηκε.

Οι συγγενείς της Ανθής Λινάρδου, σε όλη αυτή την μακρόχρονη δικαστική διαδρομή από το 2016, έχουν εκφράσει την δυσαρέσκεια τους για τις συνεχείς αναβολές, αλλά αναμένουν από το δικαστήριο μια δίκαιη απόφαση για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

Τα τρία παιδιά της άτυχης Ανθής σήμερα είναι σε ηλικία 14 ετών ο γιος και 12 αντίστοιχα τα δίδυμα κοριτσάκια της. Έχουν διαβάσει στο διαδίκτυο τα όσα συνέβησαν για τον άδικο χαμό της μητέρας τους και δεν επιθυμούν καμία επικοινωνία με την πλευρά του πατέρα τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This