Δίκη Άλκη Καμπανού: «Ο αδερφός μου δεν είχε σηκώσει χέρι, έδειχνε σεβασμό» είπε η αδερφή του

Η δική βρίσκεται σε εξέλιξη

Must Read

Με τη κατάθεση της αδελφής του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση για τη δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Η αδελφή του αδικοχαμένου Άλκη, στη σύντομη κατάθεσή της, τον περιέγραψε ως ένα πολύ γλυκό άτομο που ουδέποτε είχε μπλεχτεί σε καβγάδες και ήταν πάντα ψύχραιμος. «Ο Άλκης ήταν ήσυχο παιδί, με ψυχραιμία διαχειριζόταν τις καταστάσεις. Δεν έμπλεκε σε καβγάδες. Ήταν από μια οικογένεια που του είχε δώσει αγάπη και αξίες. Έδειχνε σεβασμό στους άλλους και τα δικαιώματα τους», ανέφερε η 22χρονη και συμπλήρωσε:

«Δεν υπήρξε ποτέ κάποιο περιστατικό βίας που να εμπλέκονταν ο Άλκης. Δεν έβριζε. Μπορει όπως όλοι να έλεγε κάτι πάνω στα νεύρα του αλλά διαχειριζόταν τις καταστάσεις με ψυχραιμία, χωρίς να προσβάλει κάποιον. Ποτέ δεν είχε κάποιο μαχαίρι πάνω του».

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της αδελφής του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, οι 12 κατηγορούμενοι την ακούγαν με σκυμμένο το κεφάλι. Στην αίθουσα βρίσκονται οι γονείς του Άλκη, ενώ τη διαδικασία παρακολουθεί σήμερα και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρος Καρυπίδης, που κάθεται στην ίδια σειρά με τους γονείς του 19χρονου.

Η δική βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού: Μάρτυρες θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This