Κώστας Κωστόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού»

Aρνήθηκε τις κατηγορίες ο γνωστός σκηνοθέτης

Must Read

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να απέχει από κάθε δραστηριότητα καλλιτεχνικής φύσεως αφέθηκε ο πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού» Κώστας Κωστόπουλος, μετά από την απολογία του στον ανακριτή για την κατηγορία του βιασμού.

Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον γνωστό σκηνοθέτη, με τον οποίο είχαν βγει να διασκεδάσουν και μετά από κατανάλωση αλκοόλ -σύμφωνα με την καταγγελία της- ο Κωστόπουλος την οδήγησε σε ερημικό σημείο με το αυτοκίνητό του και την βίασε.

Στην απολογία του ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε ότι ηθοποιός έκανε την καταγγελία σε βάρος του από εκδίκηση και ψεύδεται για να αποκτήσει δημοσιότητα. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι με την Έλενα Αθανασοπούλου είχαν περιστασιακό δεσμό πριν από 13 περίπου χρόνια και τίποτα άλλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This