Βόλος: Ηλικιωμένος έριξε μπουνιά στην πρώην του έξω από αστυνομικό τμήμα!

O ηλικιωμένος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτόφωρου

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε έξω από αστυνομικό τμήμα του Βόλου με συνέπεια οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να συλλάβουν ένα 70χρονο στο πλαίσιο του αυτόφωρου για επίθεση σε μια 65χρονη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, η ίδια επισκέφθηκε την περασμένη Πέμπτη το Αστυνομικό τμήμα Βόλου για να καταγγείλει τον 70χρονο πως την παρακολουθεί, καθώς έχει εμμονή μαζί της και δεν μπορεί να αντέξει το χωρισμό τους.

Οι αστυνομικοί έπεισαν τη γυναίκα να μην καταθέσει μήνυση και να κάνει υπομονή, καθώς ο 70χρονος είναι συνταξιούχος πρώην αστυνομικός.

Η γυναίκα τους άκουσε και δεν προχώρησε στην καταγγελία. Όμως όταν βγήκε από το τμήμα την περίμενε εκεί ο 70χρονος και της επιτέθηκε δίνοντας της γροθιά στο στήθος!

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου χθες, ο 70χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα και αφέθηκε ελεύθερος ως τότε, με τον όρο να μην πλησιάζει την 65χρονη και την οικία της σε απόσταση μικρότερη των πενήντα μέτρων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This