Μέγαρα: Ρίγη συγκίνησης σε τρισάγιο για τους νεκρούς στα Τέμπη

Μετά το διαδικτυακό κάλεσμα από τον δημοσιογράφο της Espresso, Νίκο Νικόλιζα

Must Read

Μία συγκινητική βραδιά εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στον παλιό σταθμό του ΟΣΕ Μεγάρων.

Πολίτες της περιοχής, κάθε ηλικίας, βρέθηκαν εκεί προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη των νεκρών από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Γυναίκες, άνδρες και παιδιά με δάκρυα στα μάτια εναπόθεσαν ένα κεράκι και λουλούδια στη μνήμη των αδικοχαμένων της τραγωδίας των Τεμπών που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το διαδικτυακό κάλεσμα έγινε από τον δημοσιογράφο της Espresso, Νίκο Νικόλιζα, για τα αθώα θύματα των Τεμπών. Ο πατέρας Κύριλος Οικονομόπουλος τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη όλων αυτών των ψυχών που το νήμα της ζωής τους κόπηκε τόσο άδικα, με τους πολίτες να κλαίνε για τον θάνατο των συμπατριωτών τους.

«Σας ευχαριστούμε όλους από βάθος καρδιάς γιατί απόψε σηκωθήκαμε από τους καναπέδες μας και δείξαμε την θλίψη μας αλλά και την οργή μας απέναντι στο έγκλημα των αδερφών μας! Αιωνία τους η μνήμη», έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This