Ολόκληρώθηκαν οι ταυτοποιήσεις των θυμάτων στα Τέμπη – Λευκά λουλούδια αφήνουν συγγενείς στο σημείο της τραγωδίας

Ένας παραμένει άγνωστος, μια γυναίκα αναζητά ακόμα την κόρη της

Must Read

Ολοκληρώθηκε το μακάβριο έργο της ταυτοποίησης των νεκρών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με τον απολογισμό των θυμάτων να είναι στους 57.

Τα εργαστήρια της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ολοκλήρωσαν τους ελέγχους όλων των δειγμάτων βιολογικού υλικού που είχαν συγκεντρωθεί από τα ειδικά κλιμάκια της Πυροσβεστικής και όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία ένας νεκρός παραμένει ακόμη άγνωστος, ενώ μία γυναίκα αναζητά ακόμα την κόρη της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στα εγκληματολογικά εργαστήρια έφτασαν συνολικά, από την πρώτη στιγμή μέχρι και χτες, 107 δείγματα από νεκρούς και ανθρώπινα μέλη. Από την έρευνα ταυτοποιήθηκαν οι 55 νεκροί. Ένας νεκρός παραμένει ακόμα άγνωστος, καθώς δεν τον έχει αναζητήσει κανείς και δεν υπάρχει συγκριτικό δείγμα για την ταυτοποίηση μέσω DNA, ενώ μια γυναίκα αναζητεί ακόμα την κόρη της που επέβαινε στο τρένο, αλλά δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.




Στο τόπο του δυστυχήματος, το μακάβριο έργο της πυροσβεστικής σχεδόν τέλειωσε, καθώς έχουν απομακρυνθεί όλα τα βαγόνια και συντρίμμια από την φοβερή σύγκρουση των δύο τρένων και απομένει ένας τελευταίος έλεγχος για τυχόν βιολογικό υλικό στο έδαφος, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες και αναμένεται να ανακοινωθεί η λήξη των ερευνών.

Λευκά λουλούδια αφήνουν συγγενείς στο σημείο της τραγωδίας

Την ίδια ώρα οι συγγενείς των 57 θυμάτων της φονικής σύγκρουσης των τρένων που συγκλονίζει το πανελλήνιο επισκέπτονται το σημείο της τραγωδίας και αφήνουν λευκά λουλούδια στη μνήμη των αγαπημένων τους προσώπων.




Διαβάστε επίσης:

Μνημόσυνο σήμερα σε όλους τους ναούς για τα θύματα των Τεμπών

Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This