Σύνταγμα: Δύο συλλήψεις και δέκα προσαγωγές στη συγκέντρωση για τα Τέμπη

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί

Must Read

Σε δύο συλλήψεις και δέκα προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποίησαν σήμερα στο Σύνταγμα εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες και συνδικάτα, για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου 12 χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στη Πλατεία Συντάγματος, που στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας κινούμενα επί της οδού Πανεπιστημίου, ενώ ακολούθως διασπάστηκαν και κινήθηκαν σε τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις.

Μικρής έκτασης επεισόδια

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στην Πλατεία Καραϊσκάκη όταν ολιγομελής ομάδα ατόμων εκτόξευσε μάρμαρα, πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων προκαλώντας παράλληλα μικροφθορές. Οι αστυνομικές δυνάμεις για να αποκρούσουν τις επιθέσεις πραγματοποίησαν περιορισμένη χρήση χημικών.

Όπως επισημαίνεται από την Αστυνομία, συνολικά πραγματοποιήθηκαν 10 προσαγωγές και 2 συλλήψεις ατόμων, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Διαβάστε επίσης: Πανελλαδικές συγκεντρώσεις για τα Τέμπη – Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο στην Αθήνα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This