Αρχισμηνίας ήταν ο Τάσος Μπαλάφας που κατέρρευσε ξαφνικά μετά από αγώνα μπάσκετ με την ομάδα της Αεροπορίας

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ για τον άτυχο πατέρα δύο παιδιών

Must Read

Στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας με τον βαθμό του Αρχισμηνία υπηρετούσε στην Πολεμική Αεροπορία ο Τάσος Μπαλάφας, ο οποίος πέθανε ξαφνικά χθες το μεσημέρι, μετά το τέλος αγώνα μπάσκετ με την ομάδα της Αεροπορίας στο κλειστό του Σχηματαρίου.

Ο 43χρονος μόλις τελείωσε το ματς, πήγε στα αποδυτήρια για να αλλάξει κι εκεί ξαφνικά κατέρρευσε, με τη σύζυγό του Ελένη Ευμορφοπούλου, να τον βρίσκει χωρίς τις αισθήσεις του.

Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, έγιναν προσπάθειες επαναφοράς του και με τον απινιδωτή του γηπέδου και κατόπιν μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου, συνοδεία ιατρικού προσωπικού. Εκεί δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται.

φωτογραφία: stereabasket.gr

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας με ανακοίνωσή του εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του μέλους της και τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του. Ο Τάσος Μπαλάφας ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ:

Απώλεια Ζωής Εν Ενεργεία Υπαξιωματικού της ΠΑ

Τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 21 Μαρτίου 2023, ο Αρχισμηνίας (ΕΧΡΝ) Α.Μ. 43 ετών, που υπηρετούσε στην 26η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, μετά το πέρας αγώνα καλαθοσφαίρισης στο πλαίσιο διεξαγωγής του ετήσιου Πρωταθλήματος Αγώνων Καλαθοσφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), έχασε αιφνιδίως τις αισθήσεις του. Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου, συνοδεία ιατρικού προσωπικού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται. Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Σμήναρχος (Ι) Σωτήριος Μαγκώτσιος
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ

Ο 43χρονος είχε συνδέσει το όνομά του με την ομάδα του Πρωτέα Σχηματαρίου, όπου αγωνίστηκε για πολλά χρόνια και είχε προσφέρει σε αυτήν και από άλλα πόστα.

Ο Πρωτέας Σχηματαρίου στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, με τον Τάσο Μπαλάφα στην πάνω σειρά με το Νο 9.
(φωτογραφία από stereabasket.g)

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This