Τον βρήκε νεκρό στον καναπέ η μάνα του: Σοκ στο Βόλο από την ξαφνική απώλεια του 36χρονου στρατιωτικού Γιάννη Ζήση

Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Must Read

Συγκλονισμένοι και «παγωμένοι» είναι άπαντες στη Νέα Ιωνία του Βόλου, μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου του 36χρονου στρατιωτικού (υπηρετούσε στη Λάρισα) Γιάννη Ζήση.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών, φαίνεται πως «έσβησε» στον καναπέ του σπιτιού του στην οδό Ευφραιμίδη και εκεί τον βρήκε η μητέρα του, η οποία υπέστη σοκ.

φωτογραφία: magnesianews.gr

Ο 36χρονος, τον οποίο συγγενείς, φίλοι και γνωστοί περιέγραψαν ως εξαιρετικό άνθρωπο, υπέροχο πατέρα και αξιόπιστο φίλο, πιθανότατα πέθανε από ανακοπή καρδιάς, αλλά περισσότερα ίσως γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στη Λάρισα, όπου και μεταφέρθηκε η σορός του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This