«Άσε το παιδί, θα του βάλω εγώ θερμόμετρο», είπε στη μάνα της 6χρονης ο Ιρακινός που συνελήφθη στο Πέραμα – Η ανατροπή στην υπόθεση

Η θεία του παιδιού στηρίζει τον 43χρονο που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις! – Ποιο άλλο σενάριο εξετάζουν οι Αρχές και τι προέκυψε για τη μητέρα από την έρευνα

Must Read

Μπερδεμένη αρχίζει να γίνεται η ιστορία της σύλληψης ενός 43χρονου Ιρακινού στο Πέραμα, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα εξάχρονο κοριτσάκι, μέσα στην αποθήκη που διέμενε στον τόπο εργασίας του, ένα πλυντήριο αυτοκινήτων στην οδό Ελευθερίας.

Ο αλλοδαπός με το όνομα «Άγγελος» συνελήφθη από την αστυνομία μετά από καταγγελία της μητέρας του παιδιού, ενώ στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται ότι οι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, για τις οποίες κατηγορείται, δεν αφορούσαν μόνο το βράδυ της 28ης Μαρτίου, αλλά και προγενέστερο χρόνο.

Ο Ιρακινός οδηγήθηκε σήμερα, Πέμπτη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (3/4).

Σύμφωνα με το Kontranews, ωστόσο, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από τις Αρχές φαίνεται πως προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία και για τη μητέρα που οδήγησαν τον εισαγγελέα να ασκήσει ποινική δίωξη και στην ίδια!




«Τον είδα να την χαϊδεύει σε ευαίσθητες περιοχές»

Η νεαρή μητέρα, η οποία διατηρούσε πολύ φιλικές σχέσεις με τον 43χρονο, μίλησε στην εκπομπή «Live News», περιγράφοντας το τι συνέβη το επίμαχο βράδυ, κατά το οποίο, όπως είπε, το παιδί της είχε πυρετό:

«Μου λέει άσε το παιδί, θα του βάλω εγώ θερμόμετρο. Όταν μπήκα εγώ στο αποθηκάκι, τον έπιασα να πειράζει το παιδί μου από πάνω από τα ρούχα και δίπλα είχε σε ένα συρτάρι, μέσα στο ντουλαπάκι που έχει τα εργαλεία του μαγαζιού για τα αυτοκίνητα, ένα όπλο. Είδα το όπλο και φοβήθηκα, σκέφτηκα ότι είμαι μόνη μου στο μαγαζί, εγώ, αυτός και το παιδί και ότι μια λάθος φωνή, ίσως από τον φόβο του να αντιδρούσε (…) Τον είδα να την χαϊδεύει σε ευαίσθητες περιοχές. Κοπάνησα το πόδι μου κάτω για να καταλάβει ότι τον είδα. Μόλις με είδε, ταράχτηκε, γύρισε και μου είπε ‘το θερμόμετρο ψάχνω, δεν το βρίσκω’. (…) Μετά από αυτά που είδα, θέλω να τον δω στη φυλακή».

Στη συνέχεια, η γυναίκα είπε ότι πήρε την κόρη της και μαζί με τον πατέρα του παιδιού πήγαν στην αστυνομία για να καταγγείλουν την ασέλγεια. Όσο για την κατάσταση της εξάχρονης μετά από αυτό;

Η μητέρα είπε ότι η μικρή είναι πανικόβλητη και ταραγμένη και πως δεν θέλει να ξαναμιλήσει σε κανέναν:

«Η κόρη μου είναι πανικόβλητη, με ρωτά αν έχει μπει μέσα στη φυλακή γιατί έτσι θα νιώσει ασφάλεια. Πετάγεται στον ύπνο της και είναι ταραγμένη … Νιώθω πιο πολύ σιχαμάρα, ότι αυτό τον άνθρωπο τον είχα 5 χρόνια φίλο, τον εμπιστευόμουν. Τι να σας πω τώρα; Η κόρη μου αυτή την στιγμή, δεν θέλει να ακούει τίποτα γι’ αυτό. Μου είπε ότι δεν θέλει να ξαναμιλήσει σε κανέναν ούτε από την αστυνομία, ούτε σε κανέναν».




Ανατρέπει τα δεδομένα η θεία της εξάχρονης;

Στο Mega μίλησε και η θεία του παιδιού, η οποία ωστόσο, στήριξε πλήρως τον Ιρακινό κατηγορούμενο και σχολίασε ότι η ξαδέλφη της (σ.σ. η μητέρα του κοριτσιού) «παρεξήγησε» τις κινήσεις του!

«Με τίποτα δεν το πιστεύω γιατί τον ξέρω 6 χρόνια. Με τίποτα δε θα έκανε κακό σε παιδί», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Ήταν ξαπλωμένο το παιδί γιατί δεν αισθανόταν καλά. Εκείνη είχε πεταχτεί στην τουαλέτα και γυρνώντας τον είδε να κάνει αυτή την πράξη».

Σύμφωνα με το Mega πάντως, οι Αρχές εξετάζουν ένα ακόμα ενδεχόμενο για την υπόθεση. Το να υπήρχαν οικονομικές διαφορές ανάμεσα στη μητέρα της εξάχρονης και τον 43χρονο Ιρακινό.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This