Άνοιξε πυρ στο Π. Φάληρο για να μην πάρει η πρώην του το παιδί τους στο εξωτερικό

Τραυμάτισε τον νυν σύντροφο και τον αδερφό της μητέρας του παιδιού του

Must Read

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στο Παλαιό Φάληρο, όταν δυο άντρες που βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο, δέχτηκαν πυροβολισμούς.

Δράστης ήταν ένας 36χρονος, πρώην σύντροφος της 26χρονης γυναίκας που βρισκόταν επίσης στο αυτοκίνητο. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τόσο ο 30χρονος νυν σύντροφος της γυναίκας, όσο και ο 20χρονος αδερφός της, αλβανικής καταγωγής και οι δυο.

Οι αλλοδαποί τραυματισμένοι πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Φαλήρου και κατέθεσαν πως δράστης της επίθεσης είναι ο πρώην σύντροφος της κοπέλας.

Όπως περιέγραψαν στους αστυνομικούς την ώρα που η γυναίκα ήταν μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τον αδελφό της και τον φίλο τους, τους πλησίασε ο δράστης ο οποίος επίσης επέβαινε σε αυτοκίνητο, τους πυροβόλησε και αμέσως εξαφανίστηκε.

Μετά τις καταθέσεις αποδείχτηκε ότι η 26χρονη με τον 36χρονο είναι γονείς ενός παιδιού και η μητέρα ήθελε να φύγει μαζί με το παιδί, στο εξωτερικό. Αυτή φαίνεται να είναι και η αιτία που όπλισε το χέρι του δράστη.

Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με τραύματα στην ωμοπλάτη, στο δε σημείο της ένοπλης επίθεσης οι αστυνομικοί εντόπισαν κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This