Βίντεο-σοκ: Παιδί χτυπάει και βασανίζει κουτάβια στις Σέρρες

Γροθιά στο στομάχι η συμπεριφορά του ανήλικου προς τα ζώα

Must Read

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που δείχνει ένα παιδί να χτυπά και να κακοποιεί κουτάβια, σε χωριό του Δήμου Βισαλτίας στις Σέρρες.

Όπως φαίνεται στο απόσπασμα, το παιδί χτυπάει τα κουτάβια, τα πετάει στον αέρα και τα αφήνει να πέσουν στο έδαφος, τους κλείνει τη μύτη για να μην αναπνεύσουν και τα κλωτσάει, ενώ παράλληλα κάνει και άσεμνες χειρονομίες.

Το γεγονός ότι ένα μικρό παιδί δείχνει τόσο βίαια συμπεριφορά απέναντι στα ζώα, προκαλεί έντονο προβληματισμό και θλίψη. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το βίντεο κατέγραφε ένα άλλο παιδί που βρισκόταν στον χώρο.

Η πρόεδρος του Φιλοζωικού συλλόγου Εμμανουήλ Παπά Σερρών Ελένη Τζιαφέτα προχώρησε σε καταγγελία στο Α.Τ. Νιγρίτας.

«Μου έστειλαν το βίντεο. Είναι πραγματικά σοκαριστικό. Μετά από έρευνα που έκανα, εντόπισα την περιοχή σε χωριό του Δήμου Βισαλτίας και απευθύνθηκα στο Α.Τ. Νιγρίτας όπου έκανα την καταγγελία. Οι αστυνομικοί βρήκαν τις οικογένειες των παιδιών, του παιδιού που κακοποιεί το ζώο και αυτού που βιντεοσκοπούσε και στο χώρο βρέθηκαν τρία ζωντανά κουτάβια» δήλωσε η ίδια μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This