Ατάραχοι οι γονείς που κλείδωσαν το παιδί στο αυτοκίνητο: «Έτσι κάνουμε στη χώρα μας» είπαν

Must Read

Την ώρα που η Ζάκυνθος βρίσκεται σε αναταραχή μετά την είδηση ότι ένα παιδί μόλις ενός έτους βρέθηκε κλειδωμένο σε αυτοκίνητο και ενώ οι μνήμες είναι ακόμη νωπές από την τραγωδία στην Άρτα, οι γονείς που εμφανίστηκαν ατάραχοι στο σημείο όπου είχε συγκεντρωθεί Αστυνομία, προκαλούν με τις δηλώσεις τους.

Το ζευγάρι των αλλοδαπών έφτασε στο σημείο που είχε παρκάρει το όχημα και έδειξε…έκπληκτο με το πλήθος που είχε μαζευτεί. Είχαν πάει για ψώνια και όταν επέστρεψαν έδειχναν να μην έχουν συνειδητοποιήσει τον βαθμό του κινδύνου. «Εμείς έτσι κάνουμε στη χώρα μας», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του μωρού.

Προηγουμένως, οι περαστικοί είδαν το παιδί μόνο του μέσα στο ΙΧ και ενημέρωσαν την αστυνομία. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που απεγκλώβισαν το μωρό, το οποίο είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, το παιδί βρισκόταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο για πάνω από 30 λεπτά.

Η 34χρονη μητέρα και ο 31χρονος σύντροφός της, συνελήφθησαν με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. «Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλο αυτό, εμείς έτσι κάνουμε στη χώρα μας», φέρεται να είπε η μητέρας ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού. Με προφορική εντολή αφέθηκαν ελεύθεροι και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This