Τραγωδία στον Λαγανά: Το βάθος της πισίνας και οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες για το νεκρό τουρίστα

Η νεκροψία-νεκροτομή θα δώσει απαντήσεις

Must Read

«Παγωμένη» εξακολουθεί να είναι η Ζάκυνθος από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στον Λαγανά, όταν 20χρονος τουρίστας εντοπίστηκε νεκρός, μετά από πάρτι σε κλαμπ με πισίνα. Οι υπάλληλοι και ο ιδιοκτήτης κατέθεσαν στην Αστυνομία, η οποία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης που προκάλεσε σοκ το βράδυ της Κυριακής στο νησί.

Ο 20χρονος ανασύρθηκε νεκρός από την πισίνα, σε σημείο όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, το βάθος ήταν μόλις 80 εκατοστά. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του κλαμπ, έτρεξαν να του κάνουν ΚΑΡΠΑ, ενώ έφεραν και απινιδωτή, όμως ο 20χρονος δεν είχε ενδείξεις ζωής. «Δεν έβγαλε καθόλου νερό, ήταν ήδη νεκρό το παιδί», δηλώνει ο επιχειρηματίας.

Ο άτυχος νέος διακομίστηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. «Η μπαργούμαν τον είδε και της έκανε εντύπωση το άσπρο του χρώμα. Είναι κατάλευκος, έτρεμε και αυτό της κάνει εντύπωση. Μέχρι να βάλει 1-2 ποτά, ο νεαρός έχει βγει ήδη έξω, δεν ξέρω ποιος τον έχει βγάλει, ο νοσοκόμος λέει ότι τον έβγαλε αυτός και τον κρατούσε μία κοπέλα στα χέρια του. Η εκτίμηση του νοσοκόμου είναι ότι είναι νεκρός», λέει ο ιδιοκτήτης του κλαμπ και συνεχίζει:

«Στη συνέχεια φεύγει ο νοσοκόμος να πάρει απινιδωτή και ό,τι χρειάζεται και έρχομαι εγώ και ξεκινάω ΚΑΡΠΑ. Βλέπω ότι δεν υπάρχει ένδειξη ζωής. Παρόλα αυτά έχει έρθει το νοσηλευτικό προσωπικό, του βάζει οξύμετρο και βλέπουμε ότι δεν υπάρχει ένδειξη. Συνεχίζουμε ΚΑΡΠΑ, του κάνουμε απινιδωτή τρεις φορές και παράλληλα τον έχουμε βάλει στο καρότσι επάνω για να μπει στο ασθενοφόρο και να τον πάει στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Δεν έβγαλε καθόλου νερό, ήταν ήδη νεκρό το παιδί. Αύριο περιμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Είμαι 40 χρόνια σε αυτό το επάγγελμα, πρώτη φορά μου συμβαίνει».

Η νεκροτομή θα δώσει τις απαντήσεις

Σύμφωνα με μαρτυρία μίας εργαζομένης στο κλαμπ, που είχε δει νωρίτερα τον 20χρονο, ήταν πολύ ωχρός και η ίδια κατάλαβε πως «κάτι δεν πάει καλά». Λίγο αργότερα τον είδε στην πισίνα νεκρό.

Η σορός του 20χρονου μεταφέρθηκε στην Πάτρα για την ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του. Παράλληλα, η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου πραγματοποιεί έρευνες για να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός Βρετανός έχασε την ζωή του.

Σύμφωνα με την αυτοψία της Αστυνομίας, το κατάστημα πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας, ενώ εξετάζεται υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Επισημαίνεται ότι στο συγκεκριμένο κλαμπ γίνονται συχνά πάρτι, που ξεκινούν από τις 18:00 και διαρκούν ως τις 23:00.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This