Γυμνά καλώδια παραλίγο να σκοτώσουν 11χρονο παιδί που έπαιζε στον Περισσό

Ο 11χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία όταν ακούμπησε πάνω σε κολώνα

Must Read

Παραλίγο τραγωδία στον Περισσό, με ένα παιδί να τινάζεται από το ρεύμα σε κολώνα της ΔΕΗ.

Ο 11χρονος έπαιζε με τους φίλους του σε περιοχή του Περισσού όταν ξαφνικά ακούμπησε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από το ρεύμα, καθώς τα καλώδια ήταν γυμνά.

Επικράτησε αναστάτωση, με το παιδί να μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι η υγεία του δεν κινδυνεύει.

Μιλώντας στο enikos.gr, ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε: «Την ώρα που έπαιζε με τους φίλους του, ο γιος μου ακούμπησε την πίσω πλευρά της σιδερένιας κολώνας της ΔΕΗ και τινάχτηκε από το ρεύμα, καθώς στο μπροστινό της μέρος τα καλώδια ήταν εκτεθειμένα. Αμέσως μετά, ο μικρός έπεσε κάτω και προκλήθηκε πανικός. Γρήγορα πολλοί γονείς μαζεύτηκαν γύρω από το παιδί μου για να δουν αν είναι καλά. Ευτυχώς, είχε τις αισθήσεις του, όμως, το δεξί του χέρι ήταν μουδιασμένο και ένιωθε έντονους πόνους στο στήθος», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Το παιδί και οι γονείς του παραμένουν σε σοκ, καθώς από θαύμα δεν συνέβη κάτι χειρότερο.

«Σήμερα είναι το δικό μου παιδί, αν κάποιο άλλο παιδάκι μικρότερης ηλικίας ακουμπούσε τα καλώδια τι θα γινόταν; θα έμενε στον τόπο;», διερωτάται ο πατέρας.

Τι απαντάει ο Δήμος

Από πλευράς της, δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου κάνει λόγω για βανδαλισμούς στις κολώνες της ΔΕΗ, ενώ αναφέρει ότι ηλεκτρολόγοι έκαναν έλεγχο και υποστήριξαν ότι ήταν η κολώνα σε αυτή την πλατεία ήταν ανενεργή. «ο Δήμος τη Δευτέρα θα προβεί σε μήνυση κατά αγνώστων» σημείωσε η δήμαρχος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This