Μετεωρολόγοι για νέο καύσωνα: Γιατί θα είναι χειρότερος από τον προηγούμενο;

Τι λένε Θ. Κολλυδάς και Π. Γιαννόπουλος

Must Read

Οπλισμένοι με υπομονή, air condition και ανεμιστήρες πρέπει να είναι από την Πέμπτη και μετά οι πολίτες καθώς ο νέος καύσωνας που έρχεται αναμένεται να είναι ακόμα χειρότερος, από αυτό που βιώσαμε από την περασμένη Τετάρτη και μετά, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Με μια δημοσίευσή του στο Twitter ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θεόδωρος Κολυδάς εξηγεί γιατί η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου από την Πέμπτη και θα παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα για αρκετές ημέρες.

Τι έγραψε ο κ. Κολυδάς:

«Οι υψηλές οι τιμές του αντικυκλώνα στον Ευρωπαϊκό Νότο και η έντονη θερμή μεταφορά στις κατώτερες στάθμες, ιδιαίτερα την Παρασκευή και το προσεχές Σαββατοκύριακο, θα οδηγήσουν σε μεγάλη διάρκεια της ζέστης. Από ερχόμενη Δευτέρα και από τα Βόρεια διαφαίνεται υποχώρηση».

Δείτε την δημοσίευσή του διευθυντή της ΕΜΥ:

Την ίδια στιγμή, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος ανέφερε ότι μέρα-μέρα θα ανεβαίνει η θερμοκρασία πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου από την προσεχή Πέμπτη.

«Θα φτάσουμε και τους 43 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά και η άνοδος θα είναι καθημερινή με χειρότερη ημέρα την Κυριακή. Αν δυσκολεύτηκε κάποιος το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, κάπως έτσι θα είναι και αυτό που έρχεται για να μην πω χειρότερα» πρόσθεσε ο κ. Γιαννόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο «από Δευτέρα θα πάρουμε μια ανάσα, μην φανταστείτε πάντως από τους 43-44 βαθμούς Κελσίου θα πάμε στους 40. Το πότε θα τελειώσει η ζέστη στη χώρα δεν μπορούμε να το πούμε».

Δείτε τι δήλωσε:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This