Πνίγηκαν ακόμα δύο ηλικιωμένοι – Τραυματίστηκε τουρίστας

Must Read

Συνεχίζουν να αποτελούν «παγίδα» θανάτου οι παραλίες για λουόμενους ειδικά πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας.

Συγκεκριμένα, σήμερα την ζωή τους έχασαν τουλάχιστον δύο άτομα καθώς πνίγηκαν στην θάλασσα.

Στο Παλαιό Φάληρο, ένας 79χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία του Μπάτη. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την ίδια στιγμή, την ίδια τραγική κατάληξη είχε και ένας 56χρονος ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στην θαλάσσια περιοχή του λιμένα Σταυρού στην Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου όπου διαπιστώθηκε ότι είχε καταλήξει.

Παράλληλα, ένας 41χρονος τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά στη θαλάσσια περιοχή Άστρις Θάσου. Άμεσα στο σημείο έσπευσε στέλεχος του λιμενικού και κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας έκανε βουτιά από ύψος 2 μέτρων αλλά χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο.

Τον τουρίστα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, κατόπιν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και τέλος στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Τέλος, ένας 73χρονος που βρισκόταν σε ιστιοφόρο σκάφος, αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή Κατραμονήσει, απέναντι από τη Βούλα, έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του.

Άμεσα στην περιοχή κατέπλευσε περιπολικό του λιμενικού, το οποίο παρέλαβε τον ασθενή και τον μετέφερε στην περιοχή της Βούλας, από όπου διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για ιατρικές εξετάσεις, ανακτώντας, ευτυχώς, τις αισθήσεις του.

Δείτε επίσης:

Κρήτη: Παραλίγο να πνιγούν μάνα και κόρη – Τι συνέβη σε παραλία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This