Αυτή είναι η 20χρονη που σκοτώθηκε με ποδήλατο στο Αγκίστρι – Πρώτη φορά πήγαινε διακοπές σε νησί, λέει η μητέρα της

Η οικογένεια πρέπει να περιμένει αρκετές μέρες μέχρι τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Must Read

Ένα ισχυρό σοκ συνεχίζει να βιώνει η οικογένεια της 20χρονης η οποία έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή της όταν προσέκρουσε σε βράχο κατά τη διάρκεια μιας βόλτας που έκανε στο Αγκίστρι με ηλεκτρικό ποδήλατο.

Η άτυχη νεαρή ονομαζόταν Δέσποινα Παιδοπούλου και είχε καταγωγή από την Αγριά Βόλου. Όπως αναφέρει η μητέρα της ήταν φοιτήτρια στο δεύτερο έτος στο Παιδαγωγικό στον Βόλο και έμενε μαζί με την οικογένειά της.

«Η κόρη μου έκανε διακοπές με τη φίλη της στο Αγκίστρι, στην Αίγινα. Ήταν η δεύτερη μέρα διακοπών για το κορίτσι και έγινε αυτό. Το κορίτσι μου είχε πάει και άλλα καλοκαίρια σε νησί αλλά ως εργαζόμενη. Ήταν οι πρώτες της διακοπές σε νησί», αναφέρει η γυναίκα.

Όσο για το τραγικό περιστατικό λέει πως έγινε στις 3 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου όταν η 20χρονη μαζί με μια φίλη της είχαν πάρε ηλεκτρικά ποδήλατα και είχαν πάει μια βόλτα.

«Δεν γνωρίζω ακριβώς πως, ίσως έγινε κάποια στραβοτιμονιά, βρέθηκε ένας βράχος και το πέσιμο για την κόρη μου ήταν θανατηφόρο. Ήταν πολύ άσχημο το χτύπημα.

Δεν γνωρίζω αν είχε οδηγήσει ξανά ηλεκτρικό ποδήλατο. Δεν γνωρίζω και το νησί, δεν γνωρίζω τι δρόμους έχει. Το κορίτσι μου προσέκρουσε σε βράχο και τα όσα γνωρίζω μου τα έχουν μεταφέρει οι διασώστες και όσοι βρέθηκαν εκεί. Έχουν πάρει και το συγκεκριμένο ποδήλατο ώστε να ελεγχθεί αν λειτουργούσε σωστά», δηλώνει.

Η φίλη της 20χρονης η οποία είδε με τα μάτια της το ατύχημα ενημέρωσε την οικογένεια για όσα έγιναν.

«Εμένα και όλη μας την οικογένεια, αυτό που μας νοιάζει είναι το αποτέλεσμα και όχι το πως έγινε. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να μάθω και περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν ξέρω αν αντέχω να τα μάθω όλα. Εγώ αυτή τη στιγμή στέκομαι στο γεγονός του θανάτου του παιδιού. Τώρα είμαστε και σε αναμονή της ιατροδικαστικής», τονίζει η μητέρα της 20χρονης.

Δείτε επίσης: «Ξεψύχησε» 20χρονη στο Αγκίστρι – Σοβαρός τραυματισμός οδηγού μηχανής στην Καλαμάτα
 
Αυτή τη στιγμή η οικογένεια, όπως λέει στο newsi.gr, η μητέρα της κοπέλας, αναγκάζεται να περιμένει μέχρι την Τετάρτη ή την Παρασκευή για τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης γιατί το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε είχε μεγάλο φόρτο θανατηφόρων ατυχημάτων.

Η Δέσποινα Παιδοπούλου ήταν κόρη του Απόστολου Παιδόπουλου, ο οποίος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και αναπτύσσει μεγάλη εθελοντική δράση μέσα από την Ομάδα Αμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας της Αγριάς, ενώ η μητέρα της Σοφία είναι δασκάλα σε σχολείο της ευρύτερης περιοχής.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This