Ράκος οι γονείς του 29χρονου Μιχάλη: «Πρώτα θα αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω»

«Δεν θα ξαναδούμε το παιδί μας στο σπίτι» είπε η μητέρα του - «Το κράτος μάς έφαγε το παιδί, δεν πήρε μέτρα»

Must Read

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή που έτυχε να βρισκόταν έξω από το αγαπημένο του γήπεδο – αυτό της ΑΕΚ– όταν ξαφνικά επιτέθηκαν ορδές Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν και του αφαίρεσαν τη ζωή.

Η οικογένειά του παραμένει σοκαρισμένη, με τους γονείς του να μην μπορούν να διανοηθούν ότι δεν θα δουν ξανά το παιδί τους. Μιλώντας στο Star, ο πατέρας του αδικοχαμένου Μιχάλη ανέφερε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του: «Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα, είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Δυστυχώς, έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω».

Η θεία και νονά του 29χρονου μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αδερφή της και σχολίασε ότι το κράτος ευθύνεται που δεν έλαβε μέτρα για την επίθεση: «η μαμά είναι με τα φάρμακα και θα συνεχίσει την αγωγή στο νοσοκομείο και θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη μας. Η μαμά του μού είπε πως δεν θα ξαναδούμε το παιδί μας στο σπίτι, το κράτος μάς έφαγε το παιδί, δεν πήρε μέτρα, ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους. Αυτοί δολοφόνησαν τον Μιχάλη μας».

Σημειώνεται ότι οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον Μιχάλη Κατσουρή την Παρασκευή.

Στο διαδίκτυο άνθρωποι που γνώριζαν τον 29χρονο, τον αποχαιρετούν με σπαραγμό:  «Ένα πολύ καλό παιδί που με στήριξε κι ήταν ένας απ’ τους καλύτερους πελάτες στο μαγαζί μου. Βοηθούσε τους πάντες, ακόμα και νερό για τα αδέσποτα έπαιρνε το καλοκαίρι. Τι να πει κανείς για εσένα! Καλό ταξίδι Μιχάλη» έγραψε ένας φίλος του.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This